Libnet.ro
UNICEF

06:00

LOVITURA GREA pentru cei care obisnuiesc sa bea racoritoare cu zahar: Vor fi ARSI la BUZUNAR! De cand vor creste preturile

B1 B1,
LOVITURA GREA pentru cei care obisnuiesc sa bea racoritoare cu zahar: Vor fi ARSI la BUZUNAR! De cand vor creste preturile

Vesti proaste pentru iubitorii bauturilor indulcite cu zahar. in curand, aceste bauturi ar putea fi supraimpozitate, prin urmare pretul lor la raft ar putea creste. Propunerea legislativa privind accizarea. continuă pe B1

Sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului: Recomandarile ISU Bucuresti-Ilfov pentru cei care vor sa asiste la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului

Recomandarile ISU Bucuresti-Ilfov pentru cei care vor sa asiste la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului: - manevrati cu grija sursele de foc si nu le tineti in.

Lovitura grea pentru soferiicu masini dieselsi pe benzina: Au spus adevarul!

Toti romanii care poseda masini diesel sau pe benzina vor incasa o lovitura crunta. S-a aflat tot adevarul! Vezi AICI cum sunt afectati posesorii de.

Patriarhia: Masina folosita de Patriarh la Sfintirea Catedralei Neamului apartine SPP. E o rusine pentru cei care raspndesc stiri neverificate

Masina pe care a folosit-o Patriarhul Daniel cu ocazia evenimentului de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului apartine Serviciului de Protectie si Paza SPP) si a fost impusa de protocol, in conditiile in care Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului, Bartolomeu, are rang de sef de stat, a declarat pentru HotNews, Vasile Banescu, purtator de cuvant al Patriarhiei. Precizarile vin in contextul in care in mass media a aparut informatia ca masina cu care s-a deplasat Patriarhul nu ar avea RCA valabil.

Recalcularea pensiilor: Veste SOC pentru cei care aveau pensii mici! Pana cand se mai dau banii...

Casa Nationala de Pensii va angaja 1. 300 de oameni in anul 2019 ca sa poata recalcula pensiile romanilor, in acord cu prevederile noii legi. Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a explicat ca noua lege nu ar.

Gabriela Firea ii ameninta pe cei care denigreaza companiile municipale ca vor fi dati in judecata

Directorii companiilor municipale iau in calcul sa-i dea in judecata pe cei care le denigreaza, inclusiv pe politicieni, a anuntat, luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Aceasta sustine ca cele 22 de companii nu pot fi desfiintate si.

Un roman din Anglia, mesaj pentru cei de acasa: Luptam cu sabia si casca deasupra capului pe santierele strainilor, dar...!

Dinu Sovea, un roman stabilit in Londra care a devenit celebru pe retelele de socializare datorita pamfletelor sale la adresa romanilor care lucreaza peste hotare, a publicat o noua postare amuzanta pe.

Un roman din diaspora, mesaj ironic pentru cei de acasa: Poti scoate romanul din Romania, dar nu poti scoate...

Dinu Sovea, un roman stabilit in Londra care a devenit celebru pe retelele de socializare datorita pamfletelor sale la adresa romanilor care lucreaza peste hotare, a publicat o noua postare amuzanta pe Faceboo.

Violente in centrul Parisului: Batai intre cei care se opun scumpirii carburantilor si fortele de ordine (VIDEO)

Violente intre protestatari si fortele de ordine in Paris! O manifestatia care se desfasura in centrul Parisului a fost fost deturnata de asa numitii protestatarii cu vestele galbene care se opun.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )