Libnet.ro
UNICEF

05:15

Sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului: Recomandarile ISU Bucuresti-Ilfov pentru cei care vor sa asiste la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului

Antena3 Antena3,
Sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului: Recomandarile ISU Bucuresti-Ilfov pentru cei care vor sa asiste la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului

Recomandarile ISU Bucuresti-Ilfov pentru cei care vor sa asiste la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului: - manevrati cu grija sursele de foc si nu le tineti in. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis nu merge la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului. Ce i-a transmis seful statului Patriarhului Daniel

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a trimis o scrisoare Patriarhului Daniel, in care seful statului in anunta pe liderul Bisericii Ortodoxe Romane ca nu are cum sa ajunga la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului, fiind plecat la Bruxelles pentru o intalnire cu liderii europeni.

Imagini socante in fata a mii de oameni, la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului. Un preot si-a dat foc! - VIDEO

Imagini socante in fata a mii de oameni, la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului. Preotul George Ciulei a recurs la un gest extrem. Acesta si-a dat foc, in semn de protest. Imaginile au fost filmate.

Iohannis: Nu voi participa la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis ieri o scrisoare Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane Daniel in care arata ca, din motive care tin de agenda europeana, nu va lua parte la ceremonia de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului, scrie Agerpres.

Mii de persoane participa la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului (FOTO, VIDEO)

Slujba de sfintere a Catedralei Manturii Neamului a inceput duminica cu incepere de la ora 9. Mii de oameni asista la slujba si la ceremoniile religoase ce sunt transmise si pe ecrane montate in afara.

Iohannis i-a scris Patriarhului Daniel ca nu poate merge la sfintirea Catedralei Mntuirii Neamului. Presedintele va fi la reuniunea extraordinara a Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis Patriarhului Daniel ca nu poate participa la ceremonia de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului care va avea loc duminica, zi in care seful statului va participa la reuniunea extraordinara a Consiliului European pe tema Brexit. Iohannis a mai spus ca sfintirea Catedralei reprezinta o sarbatoare cu o incarcatura istorica si simbolica aparte.

VIDEO Sfintirea Catedralei Mntuirii Neamului: Imagini din multime

Mii de oameni au participat duminica la slujba de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului. Lucrarile la cladire sunt departe de a fi terminate, iar curtea e in plin santier, astfel incat majoritatea oamenilor care au dorit sa asiste la liturghie au ocupat carosabilul din Piata Arsenalului si au urmarit slujba pe mai multe ecrane montate afara. Vezi o serie de imagini surprinse in randul multimii adunate duminica la marea sfintire.

Cat costa sfintirea Catedralei care a costat zeci de milioane de euro

Slujba de Sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului e planificata pana in ultimul detaliu. Reprezentantii Patriarhiei au finalizat programul. in ceea ce priveste pe invitati, acestia vor avea parte de un tratament inedit. Biserica Ortodoxa Romana BOR) se pregateste pentru cel important eveniment din istoria ei recenta: sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului, programata 25 noiembrie. De la [] .

Klaus Iohannis i-a primit la Cotroceni pe Patriarhul Daniel si Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, cu o zi inainte de sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit sambata la 10:30 la Palatul Cotroceni pe Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, Arhiepiscop al Constantinopolului - Noua Roma, si a Parintele Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe.

Klaus Iohannis i-a primit la Cotroceni pe Preafericitul Daniel si pe Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, cu o zi inainte de sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit sambata la 10:30 la Palatul Cotroceni pe Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, Arhiepiscop al Constantinopolului - Noua Roma, si a Parintele Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe.

Programul sfintirii Catedralei Mantuirii Neamului. Ce restrictii vor fi in trafic

Evenimentele privind sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului incep de vineri, de la ora 12. 45, cand Patriarhul Daniel il va intampina pe Patriarhul Bartolomeu, insotit de o delegatie a Patriarhiei Ecumenice precum si de delegatia Bisericii Ortodoxe a Greciei, condusa de inaltpreasfintitul Parinte Hrisostom, Mitropolit de Patra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )