Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania - a doua cea mai mare crestere din UE la preturile industriale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania - a doua cea mai mare crestere din UE la preturile industriale

Tara noastra ocupa locul al doilea, dupa Letonia, intre statele membre UE, din punct de vedere al cresterii preturilor productiei industriale din luna august fata de iulie, arata Oficiul European de Statistica Eurostat). Datele Eurostat indica faptul ca in Letonia preturile din industrie au crescut cu 2,1%, in Romania avansul fiind de 1%, in Danemarca - de 0,8%, iar in Belgia si Ungaria - de 0,6%. continuă pe Ziarul Bursa

BERD a preluat o participatie la cea mai mare banca din Republica Moldova

Un consortiu condus de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a preluat, ieri, o participatie de 41% din actiunile BC Moldova Agroindbank SA, cea mai mare banca comerciala din Republica Moldova, pentru a creste transparenta intr-un sistem financiar ce isi revine de pe urma unei fraude in valoare de un miliard de dolari, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Guvernul executa silit romanii, ca sa faca rost de bani. Citu: in 2008, cu o datorie de 12%, economia a avut cea mai mare cadere din UE. Acum avem o datorie de 40%! Efectele unei crize ar fi devastatoare (VIDEO)

Cresterea economica este pe tobogan, preturile si dobanzile au explodat, iar deficitele s-au adancit. PSD ne va executa silit pe toti, avertizeaza senatorul PNL, Florin Citu. Politicianul sustine ca.

Romania, tara cu cea mai mare evaziune la TVA, se considera nedreptatita! Ce spune ministrul Finantelor despre solutia propusa in UE?

Romania, tara cu cea mai mare evaziune fiscala in domeniu TVA din UE si care nu a luat nici o masura concreta in ultimii ani pentru a combate acest fenomen, se declara nedreptatita de solutiile propuse la nivel european in acest domeniu. Ministrul.

Presedintele turc Erdogan a inaugurat cea mai mare moschee din Germania

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a incheiat sambata o vizita de trei zile in Germania prin ceremonia de inaugurare oficiala a unei moschei la Koln, relateaza Reuters si AFP.

Fumatorii din Marea Britanie trec prin cea mai mare tranzitie. Lectia pe care o pot invata si romanii

In Marea Britanie, fumatorii trec prin cea mai mare tranzitie de la inventarea tigarii. Unul din trei fumatori a renuntat deja la tigara clasica. Le oferi nicotina de care au nevoie, pastrezi.

Cea mai mare harta formata din oameni

Peste 4. 800 de persoane au stabilit ieri, la Alba Iulia, recordul mondial cu cea mai mare harta a unei tari formata din oameni, in interiorul careia a fost format si numarul 100, simbolizand Centenarul Marii Uniri. Orasul a intrat astfel in Guinness World Records, conform News. ro.

Cum a slabit Ellie White 4 kg in 10 zile cu cea mai ciudata salata din lume

Ellie White afiseaza in ultima perioada o silueta de invidiat, laudata de fani pe retelele de socializare si de colegele din showbiz la evenimentele mondene la care participa. Artista infloreste parca de la o aparitie la alta, este plina de viata si are un ten stralucitor.

CURS VALUTAR. Euro, la cel mai mare nivel din iunie pana in prezent

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat marti un curs de referinta de 4,6658 lei/euro, in urcare cu 0,13% fata de nivelul atins luni, cel mai mare nivel din 25 iunie pana in.

Cei mai buni chefi din tara vor gati la cea mai mare sarbatoare a orasului Oradea

Toamna Oradeana, cea mai mare sarbatoare a orasului, va aduce la un loc cei mai buni chefi din Romania, care vor gati de la burgeri suculenti, preparate din rata, porc sau fructe de mare, pana la clatite delicioase, cannoli si waffles. Festivalul aduce chiar si un muzeu al bucatariei romanesti de odinioara.

Legea off-shore. Cel mai mare TUN din ISTORIA Romaniei, decis de o singura persoana: Cine a hotarat soarta gazelor din Marea Neagra si la cine vor ajunge banii

Specialistii atrag atentia ca soarta celei mai mare bogatii pe care Romania a avut-o vreodata - gazele din Marea Neagra -, o bogatie care ar putea sa fie mai mare de40 de miliarde dolari, este decisa zi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2485 seconds )