Libnet.ro
UNICEF

14:00

CURS VALUTAR. Euro, la cel mai mare nivel din iunie pana in prezent

Antena3 Antena3,
CURS VALUTAR. Euro, la cel mai mare nivel din iunie pana in prezent

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat marti un curs de referinta de 4,6658 lei/euro, in urcare cu 0,13% fata de nivelul atins luni, cel mai mare nivel din 25 iunie pana in. continuă pe Antena3

UE, somajul cel mai scazut nivel din ultimul deceniu

Rata somajului in zona euro a coborat in luna august pana la 8,1%, acesta fiind cel mai scazut nivel inregistrat dupa luna noiembrie 2008, a anuntat astazi Oficiul european de Statistica Eurostat), informeaza AFP.

Legea off-shore. Cel mai mare TUN din ISTORIA Romaniei, decis de o singura persoana: Cine a hotarat soarta gazelor din Marea Neagra si la cine vor ajunge banii

Specialistii atrag atentia ca soarta celei mai mare bogatii pe care Romania a avut-o vreodata - gazele din Marea Neagra -, o bogatie care ar putea sa fie mai mare de40 de miliarde dolari, este decisa zi.

Reporterii emisiunii in Premiera despre aurul Romaniei, cel mai mare jaf din economie

Stam pe munti de aur, dar statul roman nu exploateaza niciun gram. Este realitatea unei Romanii care, in anii 90, se afla in topul clasamentelor mondiale, dupa mari puteri precum Canada sau Australia. Pasii.

Rata somajului in Germania - la cel mai scazut nivel

Numarul somerilor din Germania a inregistrat o scadere peste asteptari in luna septembrie, astfel ca rata somajului a atins cel mai redus nivel de dupa reunificarea tarii in 1990, arata datele publicate astazi de Oficiul federal pentru munca, transmit Reuters si AFP.

Cinemax, cel mai mare lant de cinematografe din Slovacia, vine in Romania. Unde va deschide primele sali de cinema

Cinemax, cel mai mare lant de cinematografe multiplex din Slovacia, isi anunta intrarea pe piata din Romania si deschiderea primelor cinematografe in Bucuresti si Brasov, in centrele comerciale Veranda Mall Bucuresti si AFI Brasov.

Cel mai vechi torrent din lume e inca activ dupa 15 ani

Cel mai vechi torrent din lume inca functioneaza si nu da semne ca ar fi abandonat, avand in vedere ca multi utilizatori il descarca doar de dragul de-a o face. Ai putea crede ca.

Acesta este cel mai sigur bloc din Romania. Locatarii afirma ca nu simt niciun cutremur

Cel mai sigur bloc din Iasi, in caz de cutremur, a fost construit inainte de 1989. Imobilul de patru etaje are fundatia asezata pe un sistem de role care il fac sa atenueze miscarea pamantului. Locatarii.

STUDIU Bucuresti, pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare

Bucuresti se afla pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare turistica. Capitala a fost in top si anul trecut, cand a fost orasul european cu cea mai mare crestere a numarului de turisti.

Cel mai folosit condiment din bucatarie te poate imbolnavi de cancer la stomac

O alimentatie prea bogata in sare creste riscul aparitiei cancerului gastric, prin favorizarea activitatii bacteriene. Bacteria Helicobacter pylori, extrem de raspandita - jumatate din populatia lumii are.

Cel mai mare fabricant de piculine din lume, timisoreanul Anton J.Braun. Nu am facut instrumentul ca sa devin celebru, ci pentru ca mi-a placut

Anton J. Braun s-a nascut la Timisoara in urma cu 77 de ani. Face parte dintr-o renumita familie de constructori de instrumente muzicale. Braun este unul dintre produsele culturale timisorene care au ajuns sa fie cunoscute si promovate pe plan international.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )