Libnet.ro
UNICEF

15:15

ULTIMA ORA. Preturile alimentelor vor exploda in curand! Val de scumpiri pentru romani

Antena3 Antena3,
ULTIMA ORA. Preturile alimentelor vor exploda in curand! Val de scumpiri pentru romani

Luna septembrie va veni cu socuri puternice pentru romani. Reprezentantii industriei alimentare vorbesc despre scumpiri in lant incepand din aceasta toamna, pentru toate produsele. continuă pe Antena3

Ultima ora. Schimbare uriasa la programul Prima Casa. Milioane de romani vor fi afectati

In cadrul sedintei de miercuri, premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor, Florin Citu, au discutat despre programul Prima Casa, stabilind astfel reguli noi de functionare. Executivul a anuntat introducere aunui plafon care sa fie in acord cu realitatea imobiliara de astazi. Ce i-a cerut Orban ministrului Finantelor Pandemia a afectat zeci de sectoare, printre care .

Modificari de ultima ora in Starea de Alerta. Anuntul Guvernului: reguli noi

Seful Cancelarei premierului a anuntat ca Guvernul a modificat miercuri hotararea privind starea de alerta generata de pandemia de COVID-19 si a introdus noi masuri referitoare la regulile de distantare sociala si protectie sanitara, dupa ce luni s-a decis la nivelul Grupului Tehnic amanarea celei de-a patra etape de relaxare. Guvernul a modificat regulile din .

Ultima ora! Criminalul din Mehedinti care a incendiat o copila a murit. Cum si-a petrecut ultimele momente de viata

Criminalul din Mehedinti, care a ucis cinci persoane si a incendiat o copila de doar 17 ani, a murit in spital seara trecuta, la cateva zile dupa ce a incercat sa-si ia viata in arestul Politiei. Cum a murit Ion Turnagiu in urma cu cinci zile, criminalul in serie a vrut sa-si ia viata spanzurandu-se .

Pensiile speciale, eliminate pentru aceasta categorie de persoane! Detalii de ultima ora

Pensiile speciale vor fi eliminate pentru cei care au fost condamnati definitiv pentru fapte de coruptie. Potrivit unei initiative legislative, aprobate astazi de Camera Deputatilor, magistratii, parlamentarii, militarii, politistii si aviatorii raman fara pensii speciale, daca sunt corupti.

Anunt de ultima ora al meteorologilor! Informare METEO de canicula si cod galben de ploi

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, o informare de canicula pentru sudul si sud-estul tarii, insa si pentru vestul Romaniei, valabila de marti, 30 iunie, ora 12:00 pana miercuri, 1 iulie 2020, ora 18:00.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )