Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ultima ora! Criminalul din Mehedinti care a incendiat o copila a murit. Cum si-a petrecut ultimele momente de viata

Playtech Playtech,
Ultima ora! Criminalul din Mehedinti care a incendiat o copila a murit. Cum si-a petrecut ultimele momente de viata

Criminalul din Mehedinti, care a ucis cinci persoane si a incendiat o copila de doar 17 ani, a murit in spital seara trecuta, la cateva zile dupa ce a incercat sa-si ia viata in arestul Politiei. Cum a murit Ion Turnagiu in urma cu cinci zile, criminalul in serie a vrut sa-si ia viata spanzurandu-se . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie. Criminalul in serie din Mehedinti, care a incendiat o fata, a murit in spital. Ce s-a intamplat

Criminalul in serie din Mehedinti, care a incendiat o fata in varsta de 17 ani, a murit seara trecuta, potrivit unor surse din politie. Acesta era deja internat in spital dupa ce a incercat sa se sinucida in timp ce se afla in arest preventiv.

Politia Romana, mesaj de ULTIMA ORA in cazul barbatului care a murit in custodia politistilor Sectiei 10

Georgian Dragan, purtatorul de cuvant al Politiei Romane, a vorbit luni seara, la Antena 3, despre moartea suspecta a barbatului aflat in custodia politistilor Sectiei 10.

Ion Turnagiu, criminalul care a incendiat-o pe fata din Mehedinti, a murit. El a ajuns la spital dupa ce a incercat sa se spanzure in arest

Ion Turnagiu, criminalul care a incendiat o adolescenta de 17 ani din Mehedinti, a murit la Spitalul Drobeta Turnu Severin, acolo unde a fost adus joi, dupa ce a incercat sa se spanzure in arestul IPJ Mehedinti.

Barbatul care a incendiat o fata de 17 ani din Mehedinti a murit in spital, unde fusese adus dupa ce a incercat sa se spanzure in arest

Barbatul care a incediat o fata de 17 ani din Mehedinti a murit luni seara in Spitalul din Drobeta Turnu Severin, unde fusese adus joi, dupa ce a incercat sa se spanzure in arestul IPJ Mehedinti, folosind lenjeria intima si tricoul. Starea s-a agravat permanent, a aparut febra mare de tip central care nu mai scadea cu nimic, iar ieri era foarte grav, nici nu ne-am asteptat sa prinda dimineata. A decedat aseara, pe la 11. 30, a declarat la Antena 3 Radu Iman, managerul Spitalului Judetean Mehedinti.

Tataru: Situatia actuala face parte din scenariile care erau in analiza

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat la TVR1 ca populatia s-a relaxat un pic cam devreme si a indemnat la respectarea regulilor de igiena, de distantare fizica si purtarea mastii in spatii inchise, potrivit Agerpres. El a precizat ca masurile de relaxare care erau programate pentru 1 iulie au fost amanate si a mentionat ca situatia actuala face parte din scenariile care erau in analiza.

Pensiile speciale, eliminate pentru aceasta categorie de persoane! Detalii de ultima ora

Pensiile speciale vor fi eliminate pentru cei care au fost condamnati definitiv pentru fapte de coruptie. Potrivit unei initiative legislative, aprobate astazi de Camera Deputatilor, magistratii, parlamentarii, militarii, politistii si aviatorii raman fara pensii speciale, daca sunt corupti.

Anunt de ultima ora al meteorologilor! Informare METEO de canicula si cod galben de ploi

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, o informare de canicula pentru sudul si sud-estul tarii, insa si pentru vestul Romaniei, valabila de marti, 30 iunie, ora 12:00 pana miercuri, 1 iulie 2020, ora 18:00.

Dinamo, conectata la aparate: Decizie de ultima ora pentru resuscitarea echipei

Dinamo e urmatorul colos din fotbalul romanesc, dupa Rapid, Timisoara, Universitatea Cluj sau FC Arges, care se pregateste sa debuteze in liga secunda.

Noul coronavirus provoaca atac cerebral si boli psihice. Date de ultima ora ale celui mai recent studiu

COVID-19 poate provoca atac cerebral si tulburari psihice. Cel putin sase din zece bolanvi internati cu forme grave sufera de aceste cauze, potrivit unui studiu recent, facut in Marea Britanie.

Barbat din Mehedinti, retinut pentru trafic si detinere de droguri

Un barbat din judetul Mehedinti a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce politistii Serviciului de C.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )