Libnet.ro
UNICEF

15:15

Guvernul majoreaza pensia minima. Care va fi procentul

Adevărul Adevărul,
Guvernul majoreaza pensia minima. Care va fi procentul

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca decizia privind procentul de crestere a pensiilor va fi luata in aceasta saptamana, precizand ca si pensia minima va fi majorata cu un procent similar punctului de pensie, anunta Agerpres. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Pensia minima se majoreaza cu acelasi procent ca si punctul de pensie

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni dimineata, ca o sa fie marit punctul de pensie si cu un procent similar o sa creasca si pensia minima.

Pensii 2020. Toti pensionarii din Romania sunt vizati. Ce se intampla acum cu punctul de pensie si cu pensia minima

Inca nu se cunoaste concret cu cat vor creste pensiile de la 1 septembrie. Legea pensiilor prevede ca acestea sa creasca cu 40% incepand cu 1 septembrie 2020. Premierul Ludovic Orban spune ca in aceasta saptamana se va stabili cu cat vor fi majorate pensiile. Pensii 2020. Anunt pentru toti pensionarii din Romania. Ce se .

Lectie de democratie pentru premierul Ludovic Orban

Se pare ca premierul Orban n-a auzit de principiile de baza ale democratiei: separarea puterilor in stat, checks and balances, conlucrarea loiala a puterilor statului. Premierul Orban considera ca doar el este detinatorul adevarului absolut, doar el stie ce e bine si ce e rau, ce e drept si nedrept. Celelalte puteri ale statului mai mult il incurca, si atunci le ignora.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )