Libnet.ro
UNICEF

05:30

Lectie de democratie pentru premierul Ludovic Orban

Adevărul Adevărul,
Lectie de democratie pentru premierul Ludovic Orban

Se pare ca premierul Orban n-a auzit de principiile de baza ale democratiei: separarea puterilor in stat, checks and balances, conlucrarea loiala a puterilor statului. Premierul Orban considera ca doar el este detinatorul adevarului absolut, doar el stie ce e bine si ce e rau, ce e drept si nedrept. Celelalte puteri ale statului mai mult il incurca, si atunci le ignora. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu premierul Ludovic Orban si alti membri ai Guvernului pe tema educatiei

Presedintele Klaus Iohannis va avea o sedinta, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban si vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Educatiei Monica Anisie, ministrul de Interne Marcel Vela, ministrul Sanatatii Nelu Tataru, seful DSU Raed Arafat si alti ministri pe tema educatiei.

Iohannis se va intalni azi cu premierul Ludovic Orban si alti membri ai Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis va avea o sedinta, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban si vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Educatiei Monica Anisie, ministrul de Interne Marcel Vela, ministrul Sanatatii Nelu Tataru, seful DSU Raed Arafat si alti ministri pe tema educatiei.

LUDOVIC ORBAN: Fondul pentru Tranzitie Echitabila - solutia viabila pentru reconversia economica a zonelor miniere

Fondul european pentru Tranzitie Echitabila va genera resurse care vor putea fi folosite de guvern si de autoritatile locale pentru proiecte de dezvoltare in zonele miniere, in care activitatea va fi inchisa conform Planului Green Deal al Uniunii Europene, de decarbonificare economica pana in anul 2050, a declarat premierul Ludovic Orban, cu prilejul vizitei pe care efectuat-o, ieri, in Valea Jiului.

LUDOVIC ORBAN: Va trebui sa dramuim fiecare ban si mai ales sa alocam resursele catre proiectele importante

Premierul Ludovic Orban a solicitat ministrilor ca pana sambata sa reevalueze foarte serios solicitarile pentru rectificarea bugetara deoarece doreste sa existe fundamentari solide pentru orice solicitare de bani. El a spus ca va trebui dramuit fiecare ban si alocate resurse catre proiectele importante.

Ludovic Orban, reactie dura dupa ce Renate Weber a atacat la CCR legea carantinei: Mi se pare un atac impotriva intereselor fundamentale ale Romaniei

Premierul Ludovic Orban a criticat-o dur pe Renate Weber, Avocatul Poporului, pentru faptul ca ar fi atacat Legea Carantinei la Curtea Constitutionala. Avocatul Poporului recidiveaza si ataca si o lege, care a fost adoptata de Parlament in urma deciziei CCR, tot la sesizarea Avocatului Poporului, a spus Orban.

Lovitura pentru Guvern si Iohannis. Avocatul Poporului ataca la CCR Legea carantinarii si izolarii. Replica lui Ludovic Orban

Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constitutionala prevederile articolului 8 din legea privin carantina, referitor la izolarea intr-o unitate sanitara sau la o locatie alternativa atasata unitatii sanitare. Premierul Ludovic Orban a afirmat ca Avocatul Poporului recidiveaza si ataca legi fundamentale. Mie imi pare un atac impotriva intereselor fundamentale ale Romaniei a transmis Orban, la inceputul sedintei de Guvern.

Ludovic Orban: Guvernul este preocupat de problemele din Valea Jiului si cauta sa gaseasca cele mai bune solutii, astfel incat zona sa aiba un viitor

Premierul Ludovic Orban a mers joi in Valea Jiului pentru a discuta cu minerii din zona si pentru a-i asigura pe acestia ca Guvernul se implica pentru a le rezolva problemele. Premierul a participat si la.

Ludovic Orban, anunt cu scandal despre redeschiderea restaurantelor. Cand ar urma sa se intample

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi ca vom putea discuta despre redeschiderea restaurantelor atunci cand contextul epidemiologic va fi sensibil imbunatatit. Restaurantele s-ar putea redeschide in etape, primele vizate fiind cele din incintele hotelurilor. Prrim ministrul vrea garantii de la patronii restaurantelor pentru a le putea deschide si in interior.

Restaurantele care s-ar putea redeschide primele Ludovic Orban: Avem nevoie de cooperare din partea tuturor patronilor in respectarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca guvernantii isi doresc redeschiderea restaurantelor, dar pentru asta este nevoie de o imbunatatire macar sensibila a contextului epidemiologic in tara noastra. Acesta a .

Ludovic Orban: Saptamana viitoare vom adopta rectificarea bugetara. Va trebui sa dramuim fiecare ban (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, la debutul sedintei de Guvern de vineri, ca saptamana viitoare Executivul va aproba rectificarea bugetara. El le-a cerut ministrilor sa analizeze atent fiecare solicitare de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )