Libnet.ro
UNICEF

05:30

Klaus Iohannis: Nu este moral daca o mare companie incearca sa externalizeze profiturile. Dar daca de azi pe maine se schimba regula si apare o masura ca OUG 114 ce sa creada conducerea companiei?

B1 B1,
Klaus Iohannis: Nu este moral daca o mare companie incearca sa externalizeze profiturile. Dar daca de azi pe maine se schimba regula si apare o masura ca OUG 114 ce sa creada conducerea companiei?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu este normal ca o mare companie sa incerce sa-si externalizeze profiturile. in acelasi timp, insa, seful statului a precizat ca din cauza. continuă pe B1

De ce nu-l critica Dan Barna pe Klaus Iohannis si pentru cand pastreaza glontul de argint

Romania are fundamental nevoie de un presedinte care sa fie prezent si activ in comunitate nu doar la crize, nu doar la problemele majore, ci sa fie prezent zi de zi, a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro Dan Barna, prezidentiabilul aliantei USR-PLUS. Barna sustine insa ca a-l critica pe presedintele Klaus Iohannis pentru ce a gresit sau nu a facut destul in timpul mandatului sau este irelevant si atat de neinteresant pentru cetateni incat n-o sa merg pe directia asta . Chiar si asa, Barna spune ca are in buzunar un glont de argint, chiar si unul de aur, pe care le va folosi in campania electorala.

FOTOREPORTAJ Cum a fost in prima zi de scoala pentru elevii de la Ferdinand I din Capitala, unde a mers Klaus Iohannis

In prima zi a anului scolar 2019-2020, curtea scolii Ferdinand I din Capitala s-a aglomerat de la prima ora a diminetii. Elevii si parintii sunt legitimati de angajati ai SPP, la intrarea in curtea scolii, pentru ca invitatul special este presedintele Klaus Iohannis. Ne-au cerut datele de mai demult ca sa putem intra in curtea scolii. Dupa 9. 30 nu mai intra nimeni prin poarta din fata, ne spune una dintre mamele care si-a insotit copilul la scoala. Parintii se grabesc sa prinda un loc la umbra. Sunt cateva sute de persoane in curtea scolii, copii, parinti, bunici, profesori si SPP-isti.

inceputul noului an scolar: Primele imagini cu presedintele Klaus Iohannis, la scoala gimnaziala Ferdinand I din Bucuresti (VIDEO)

Luni este prima zi a noului an scolar, iar presedintele Klaus Iohannis a ales sa participe la festivitatea de la Scoala Gimnaziala Ferdinand I, din Bucuresti, al carei director a fost premiat de Ambasada.

Klaus Iohannis, la deschiderea noului an scolar: Unii politicieni se tem de scoala. Aici sunt formati oamenii care le taxeaza erorile de logica si de exprimare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, luni, la deschiderea noului an scolar la scoala Ferdinand I din Capitala. in discursul pe care l-a sustinut in fata elevilor si a cadrelor didactice, Iohannis.

Dan Barna, solicitare expresa pentru Klaus Iohannis. Liderul USR, miscare de ULTIM MOMENT dupa propunerile Vioricai Dancila

Dan Barna ii cere, miercuri, lui Klaus Iohannis sa respinga propunerile de ministri facute de Viorica Dancila. intr-o postare pe Facebook, liderul USR cere alegeri anticipate.

Klaus Iohannis: Ministrii PSD nu au facut decat sa bulverseze sistemul romanesc de invatamant

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca ministrii pe care PSD i-a perindat la Minister.

Klaus Iohannis, un nou atac la PSD: in ultimii ani, Romania a fost tinuta in loc de o guvernare preocupata doar sa rezolve problemele penale ale liderilor

Presedintele Klaus Iohannis a criticat din nou PSD in cadrul unui eveniment axat pe educatie si organizat de Liga Studentilor Romani din Strainatate. Seful Statului a afirmat ca ministrii pe care social-democratii i-a perindat la Ministerul Educatiei au facut politici educationale dupa ureche, adaugand apoi ca in ultimii trei ani, in loc sa guverneze, PSD a fost doar preocupat sa rezolve problemele penale ale liderilor.

Dancila: Klaus Iohannis a incalcat Constitutia prin faptul ca refuzat numirea interimatelor pentru cele trei portofolii

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune ca e convinsa ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat Constitutia prin faptul ca a refuzat numirea ministrilor interimari pentru cele trei portofolii ramase vacante prin retragerea ALDE de la guvernare.

Klaus Iohannis, la deschiderea anului scolar: Unii politicieni se tem de scoala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la deschiderea noului an scolar, ca unii politicieni se.

PRIMA ZI DE SCOALA 2019. Anuntul facut de Klaus Iohannis in Prima zi de scoala

PRIMA ZI DE SCOALA 2019 Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la deschiderea noului an scolar, ca unii politicieni se tem de scoala deoarece in institutiile de invatamant sunt formati oamenii care.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )