Libnet.ro
UNICEF

21:45

FOTOREPORTAJ Cum a fost in prima zi de scoala pentru elevii de la Ferdinand I din Capitala, unde a mers Klaus Iohannis

Hotnews Hotnews,
 FOTOREPORTAJ Cum a fost in prima zi de scoala pentru elevii de la Ferdinand I din Capitala, unde a mers Klaus Iohannis

In prima zi a anului scolar 2019-2020, curtea scolii Ferdinand I din Capitala s-a aglomerat de la prima ora a diminetii. Elevii si parintii sunt legitimati de angajati ai SPP, la intrarea in curtea scolii, pentru ca invitatul special este presedintele Klaus Iohannis. Ne-au cerut datele de mai demult ca sa putem intra in curtea scolii. Dupa 9. 30 nu mai intra nimeni prin poarta din fata, ne spune una dintre mamele care si-a insotit copilul la scoala. Parintii se grabesc sa prinda un loc la umbra. Sunt cateva sute de persoane in curtea scolii, copii, parinti, bunici, profesori si SPP-isti. continuă pe Hotnews

Prima zi de scoala pentru Printesa Charlotte. Cum au imbracat-o parintii!

Printesa Charlotte este de acum domnisoara in toata regula! A inceput saptamana aceasta scoala. Iata cum au imbracat-o parintii pentru prima zi in calitate de eleva! .

Carmen Iohannis in prima zi de scoala: Mesajul Primei Doamne pentru elevii sai (FOTO)

Carmen Iohannis a participat, luni, la deschiderea anului scolar a Liceul Gheorghe Lazar din Sibiu, acolo unde este profesoara de limba engleza si diriginta pentru o clasa de a X-a. Prima Doamna s-a.

Ce a facut Carmen Iohannis in prima zi de scoala 2019. Elevii au ramas surprinsi

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a participat, luni, la festivitatea de deschidere a noului an scolar, la Colegiul National Gheorghe Lazar, unde preda limba engleza, apoi s-a intalnit.

La scoala ca pe santier. Ore mai scurte pentru ca lucrarile de renovare nu au fost terminate peste vara. Elevii din doua licee din Bucuresti se vor inghesui in aceeasi cladire

Zgomot de picamer, praf si dezordine, asta va fi intampinarea pe care o vor face unele dintre scolile din Capitala elevilor care vor veni luni, 9 septembrie, la deschiderea oficiala a cursurilor pentru anul scolar 2019-2020. Acesta este si cazul Scolii Nr. 150, situata in zona Eroilor din Sectorul 5, unde lucrarile nu au fost terminate, iar scoala va incepe printre aceste lucrari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )