Libnet.ro
UNICEF

23:15

Sedinta de Guvern. Romanii isi vor putea cumpara 6 ani de vechime pentru pensie

Adevărul Adevărul,
Sedinta de Guvern. Romanii isi vor putea cumpara 6 ani de vechime pentru pensie

Romanii care nu au un stagiu complet de cotizare la pensie isi vor putea plati contributiile pentru o perioada de cel mult sase luni, pentru a putea beneficia de vechime, arata un proiect de ordonanta de urgenta regasit pe ordinea de zi a sedintei Guvernului de joi, care va incepe la ora 18. continuă pe Adevărul

Ce se intampla cu programul after-school in scolile de stat? Raspunsul ministrului Educatiei

Parintii isi vor putea duce din nou copiii la after-school in scolile de stat, urmand ca pana luni ministrul Sanatatii sa emita un ordin in acest sens, spune ministrul Educatiei, Monica Anisie.

Romanii care nu si-au facut vize de flotant pana pe 4 septembrie nu vor putea vota la alegerile locale decat in localitatea de domiciliu

Biroul Electoral Central BEC) a decis ca romanii care nu si-au facut vize de flotant pana cel tarziu la data de 4 septembrie 2020 nu vor putea vota la alegerile locale din 27 septembrie decat in localitatea unde isi au domiciliul, noteaza G4media. ro .

Clientii care au cont BCR si ING vor putea sa isi vada conturile intr-o singura aplicatie

Clientii BCR vor putea agrega conturile ING Bank in aplicatia George BCR), cel mai probabil in luna octombrie, a declarat Marian Ignat, head of retail distribution BCR, in cadrul conferintei Future Banking 2020 organizata de Wall-Street. ro.

Soferii vor putea prezenta polita RCA si pe telefon, in format electronic

Soferii vor putea face dovada incheierii RCA si in format electronic, pe telefon. Modificarile legislative au fost publicate in Monitorul Oficial si vor intra in vigoare in trei zile de la data publicarii.

Seful AEP revine: Toate persoanele cu viza de flotant vor putea vota pe liste suplimentare Decizia BEC va fi repusa in discutie, pentru a fi mai clar formulata

Seful Autoritatii Electorale Permanente, Constantin Mituletu Buica, revine si spune ca toate persoanele cu viza de flotant vor putea vota in localitatea de resedinta, pe listele suplimentare. Buica a declarat pentru HotNews. ro ca decizia Biroului Electoral Central este neclar formulata, astfel ca miercuri se va reveni asupra deciziei, pentru a fi clarificata: Ea nu ingradeste pe nimeni, dar asa cum este formulata pare ca ingradeste niste votanti.

Decizie cu impact major la alegeri: Romanii care nu si-au facut viza de flotant pana in 4 septembrie NU vor putea vota la locale in noua localitate de resedinta, ci doar unde au domiciliul - decizie BEC

Biroul Electoral Central BEC) a decis pe 7 septembrie ca romanii care nu si-au facut viza de flotant pana cel tarziu in 4 septembrie sa nu poata vota decat in localitatea de domiciliu la alegerile locale din 27 septembrie, a declarat pentru HotNews. ro seful AEP, Constantin Mituletu Buica. Potrivit unor surse din BEC, decizia a fost luata cu votul tuturor judecatorilor membri BEC si a reprezentantilor PSD si ALDE, iar impotriva au votat reprezentantii USR, PNL, UDMR si cei ai Autoritatii Electorale Permanente.

Este oficial! Acestia sunt romanii care vor iesi mai devreme la pensie! Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea potrivit careia persoanele care au locuit cel putin 30 de ani intr-una din zonele afectate de poluare remanenta, beneficiaza de o reducere a varstei standard de pensionare cu 2 ani, fara penalizare, potrivit Digi24.

Alimentele care ard caloriile, in cateva zile. Asta trebuie sa manance, de fapt, toti romanii care vor sa dea jos kilograme

In acest articol iti vom prezenta o lista cu alimente care ard grasimile cat vezi cu ochii si te ajuta sa slabesti. Totusi, trebuie sa stii ca aceste alimente vor functiona la adevarata lor capacitate daca fac parte dintr-o dieta sanatoasa. Mai multe detalii, in continuare. Alimentele care te ajuta sa arzi calorii 1. Semintele .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )