Libnet.ro
UNICEF

21:30

Este oficial! Acestia sunt romanii care vor iesi mai devreme la pensie! Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea

Antena3 Antena3,
Este oficial! Acestia sunt romanii care vor iesi mai devreme la pensie! Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea potrivit careia persoanele care au locuit cel putin 30 de ani intr-una din zonele afectate de poluare remanenta, beneficiaza de o reducere a varstei standard de pensionare cu 2 ani, fara penalizare, potrivit Digi24. continuă pe Antena3

Alimentele care ard caloriile, in cateva zile. Asta trebuie sa manance, de fapt, toti romanii care vor sa dea jos kilograme

In acest articol iti vom prezenta o lista cu alimente care ard grasimile cat vezi cu ochii si te ajuta sa slabesti. Totusi, trebuie sa stii ca aceste alimente vor functiona la adevarata lor capacitate daca fac parte dintr-o dieta sanatoasa. Mai multe detalii, in continuare. Alimentele care te ajuta sa arzi calorii 1. Semintele .

Medicul Virgil Musta: Acestia sunt copiii care ar trebui sa invete online

Avertisment dur al sefului sectiei de Boli Infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara. Virgil Musta avertizeaza ca scolile ar putea deveni focare de infectie si cel mai bine ar fi sa inceapa online, in special in cazul copiilor care au in familie persoane cu boli cronice.

Anul scolar 2020-2021. Este oficial, cand se inchid, de fapt, scolile, daca exista cazuri de infectare

Pana la inceperea noului An Scolar 2020-2021, mai sunt exact 4 zile. Cu toate astea, parintii, profesorii si chiar elevii incp nu sunt siguri de nimic. Declaratiile oficialilor continua sa creeze debusolare. Decizia se ia in momentul in care s-a depistat cazul pozitiv in 7 septembrie Ministerul Sanatatii publica in spatiul public o analiza a .

Decizie cu impact major la alegeri: Romanii care nu si-au facut viza de flotant pana in 4 septembrie NU vor putea vota la locale in noua localitate de resedinta, ci doar unde au domiciliul - decizie BEC

Biroul Electoral Central BEC) a decis pe 7 septembrie ca romanii care nu si-au facut viza de flotant pana cel tarziu in 4 septembrie sa nu poata vota decat in localitatea de domiciliu la alegerile locale din 27 septembrie, a declarat pentru HotNews. ro seful AEP, Constantin Mituletu Buica. Potrivit unor surse din BEC, decizia a fost luata cu votul tuturor judecatorilor membri BEC si a reprezentantilor PSD si ALDE, iar impotriva au votat reprezentantii USR, PNL, UDMR si cei ai Autoritatii Electorale Permanente.

Romanii care nu si-au facut vize de flotant pana pe 4 septembrie nu vor putea vota la alegerile locale decat in localitatea de domiciliu

Biroul Electoral Central BEC) a decis ca romanii care nu si-au facut vize de flotant pana cel tarziu la data de 4 septembrie 2020 nu vor putea vota la alegerile locale din 27 septembrie decat in localitatea unde isi au domiciliul, noteaza G4media. ro .

Sedinta de Guvern. Romanii isi vor putea cumpara 6 ani de vechime pentru pensie

Romanii care nu au un stagiu complet de cotizare la pensie isi vor putea plati contributiile pentru o perioada de cel mult sase luni, pentru a putea beneficia de vechime, arata un proiect de ordonanta de urgenta regasit pe ordinea de zi a sedintei Guvernului de joi, care va incepe la ora 18.

Toti romanii care stau la bloc sunt interesati. Ce se intampla in acest moment in tara

Pandemia de COVID-19 a facut multe pagube in economie, dar domeniul imobiliar a ramas in picioare, ba chiar prospera. Pretul apartamentelor a scazut in luna mai in 4 din 6 centre regionale, iar cererea s-a majorat cu un procent de 15% la finalul acestei veri, comparativ cu luna ianuarie. Cum evolueaza preturile pe piata imobiliara .

Este oficial. Raed Arafat, implicat in afaceri ilegale? Procurorii DNA au dat cartile pe fata

Raed Arafat a facut totul public. in urma acuzatiilor care i s-au adus in repetate randuri, seful DSU a solicitat DNA-ului sa-i aduca la cunostinta daca exista pe numele sau vreun dosar penal. in urma cererii sale, secretarul de stat in MAI a primit raspunsul pe care, de altfel, l-a publicat pe pagina sa de .

Este oficial! Dacia Logan dispare din aceste tari europene. Ce se intampla in grupul Renault

Anuntul a fost facut oficial. Dacia Logan va disparea din aceste tari europene. Ce se intampla in grupul Renault vedeti un pic mai jos. Anunt oficial! Dacia Logan dispare din mai multe tari europene. Ce se intampla cu grupul Renault Dacia Renault a prezentat noile generatii ale modelelor sale de baza, Logan si Sandero, precum .

BEC a decis ca romanii care nu si-au facut viza de flotant pana pe 4 septembrie sa nu poata vota decat in localitatea unde au domiciliul

Biroul Electoral Central BEC) a decis, printr-o hotarare, ca romanii care nu si-au facut viza de flotant pana cel tarziu la data de 4 septembrie sa nu poata vota decat in localitatea de domiciliu la alegerile locale din 27 septembrie, potrivit documentului afisat pe site-ul institutiei, conform news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )