Libnet.ro
UNICEF

08:00

Autostrazile din programul de guvernare. Cabinetul Citu promite 1.000 de kilometri de autostrazi si drumuri expres

Adevărul Adevărul,
Autostrazile din programul de guvernare. Cabinetul Citu promite 1.000 de kilometri de autostrazi si drumuri expres

Programul de guvernare ale coalitiei PNL USR PLUS UDMR propune realizarea unui numar de peste 1. 000 km de autostrazi si drumuri expres si alocarea in medie a 2% din produsul intern brut pentru infrastructura de transport pentru urmatorii patru ani. Va fi infiintata si o companie noua pentru implementarea marilor proiecte. continuă pe Adevărul

PROGRAM DE GUVERNARE Guvernul Citu promite ca va construi peste 1.000 km de autostrazi

Capitolul Transporturi al programului de guvernare prezentat de premierul propus Florin Citu prevede atat continuarea proiectelor de autostrazi incepute, cat si demararea unora noi. in total, programul cuprinde realizarea a peste 1. 000 de kilometri de autostrazi. Proiectul propune cresterea mobilitatii pe Valea Prahovei, dar si construirea a aproximativ 370 de kilometri de centuri ocolitoare.

Start-Up Nation, daca se gasesc fonduri. Fonduri IMM, diaspora, salariul minim si alte masuri din programul de guvernare

Noul guvern Citu spune ca va dezvolta un produs de garantare pentru finantarile din programul Start-Up Nation si mentioneaza ca va continua programele de sprijin pentru startup-uri in masura existentei capacitatii tehnice si alocarilor bugetare. Acestea si alte masuri care privesc antreprenorii debutanti si IMM sunt prevazute in Programul de Guvernare al noului executiv PNL-USR-PLUS-UDMR.

Revizuirea Constitutiei, desfiintarea Sectiei speciale, DNA-ul padurilor, reformarea Curtii Constitutionale - prioritatile la capitolul Justitie din programul de guvernare

Revizuirea Constitutiei, modificarea legilor justitiei, desfiintarea Sectiei de anchetare a magistratilor, eliminarea schemei de pensionare anticipata a magistratilor, reformarea Curtii Constitutionale, in sensul eliminarii acelor factori care au dus la politizarea deciziilor acestei institutii, refacerea competentelor DNA cu privire la coruptia din justitie, o reforma a Inspectiei Judiciare, intarirea rolului CSM in procedura de numire a procurorilor sefi, trecerea politiei judiciare in subordinea parchetelor. Sunt cateva dintre prioritatile noului guvern la capitolul justitie. in Guvernul Citu, Ministerul Justitiei va fi condus de Stelian Ion.

DOCUMENT Programul de guvernare al Guvernului Citu

Guvernul Citu a facut miercuri public programul de guvernare pentru urmatorii patru ani. Coalitia PNL - USR - PLUS - UDMR afirma ca sustine nou model de dezvoltare sustenabila, axat pe investitii, stimularea si dezvoltarea capitalului, cresterea competitivitatii companiilor romanesti si transformarea digitala a economiei si administratiei, eficientizarea cheltuielilor statului si combaterea saraciei.

Programul de guvernare al Guvernului Citu a fost depus. Ce promite noul Cabinet

Programul de Guvernare al Cabinetului Citu promite ca datoria publica nu va depasi pragul de 60% din PIB, cresterea colectarii veniturilor din accize, TVA si taxe vamale, reforma ANAF, reformarea sistemului fiscal-bugetar si modernizarea infrastructurii.

Coalitia de centru-dreapta discuta programul de guvernare Florin Citu: Negocieri incheiate la finante, fonduri europene si spitalizare

Florin Citu, propus ca premier in urma discutiilor dintre lideriiPNL,USR-PLUSsiUDMR, a spus ca, in urma discutiilor legate de programul de guvernare, printre capitolele de negociere.

Gabriela Firea, despre Raluca Turcan, singura femeie ministru in cabinetul Citu: Si inghesuita in spate si trimisa la Munca

Senatoarea PSD Gabriela Firea si-a inceput discursul in plenul reunit de miercuri cu o remarca si anume ca in Cabinetul Citu exista o singura femeie ministru, Raluca Turcan.

GEORGE SIMION: Nu vom vota Cabinetul Citu si cerem redeschiderea scolilor

Co-presedintele AUR George Simion a declarat marti ca Alianta pentru Unirea Romanilor va participa la consultarile de la Cotroceni, desi partidul este dezamagit de felul in care se mimeaza consultarile. El a adaugat ca AUR nu va vota categoric Cabinetul Citu, avand propunerea de premier Calin Georgescu .

Cabinetul Citu. Care sunt propunerile UDMR. Vlad Voiculescu, primul care anunta ca va face parte din Guvern

UDMR si USR PLUS par sa-si fi finalizat nominalizarile pentru portofoliile detinute in Cabinetul Citu, in timp ce la PNL inca sunt discutii pe acest subiect.

Orban, despre stadiul negocierilor: Mai sunt de finalizat doua capitole din programul de guvernare. Vom discuta si calendarul investirii Guvernului

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a afirmat ca au fost facute progrese importante legate de programul de guvernare, urmand sa mai fie doua capitole de incheiat. El a precizat ca atunci cand discutiile vor fi finalizate, va fi prezentat si programul de guvernare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )