Libnet.ro
UNICEF

12:15

Coalitia de centru-dreapta discuta programul de guvernare Florin Citu: Negocieri incheiate la finante, fonduri europene si spitalizare

B1 B1,
Coalitia de centru-dreapta discuta programul de guvernare Florin Citu: Negocieri incheiate la finante, fonduri europene si spitalizare

Florin Citu, propus ca premier in urma discutiilor dintre lideriiPNL,USR-PLUSsiUDMR, a spus ca, in urma discutiilor legate de programul de guvernare, printre capitolele de negociere. continuă pe B1

Un prim acord de principiu in coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR: Florin Citu-premier, Ludovic Orban - sef la Camera Deputatilor Negocierile continua

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au ajuns vineri la un acord de principiu pentru formarea noului Guvern. Mai exact, liderii celor trei partide au convenit in principiu ca Florin Citu sa fie premier, iar Ludovic Orban sef la Camera Deputatilor, au declarat pentru HotNews. ro surse participante la discutii. in conditiile in care USR a facut un pas inapoi, discutiile continua pentru structura Guvernului in care USR-PLUS sa aiba o compensare. Potrivit acelorasi surse posturile se vor imparti: 8-PNL, 7 USR si 3 UDMR.

Florin Citu, dupa negocieri PNL - USR PLUS-UDMR: Cred ca terminam programul de guvernare maine sau luni

Premierul propus Florin Citu a anuntat sambata seara, la finalul negocierilor, ca duminica sau luni cel tarziu va fi terminat progamul de guvernare, in cursul acestei zile discutandu-se despre finante, fonduri europene si digitalizare, iar duminica se va discuta despre sanatate si justitie.

Schema Guvernului Florin Citu, dupa negocierile de la Vila Lac

PNL, USR PLUS si UDMR au decis, vineri, ca Florin Citu va fi premier si au prezentat si lista numelor vehiculate pentru impartirea functiilor si a ministerelor.

Florin Citu, despre finalizarea negocierilor pentru noul Guvern: Speram sa avem cat mai rapid un nou Guvern

Premierul propus de noua coalitie de guvernare, Florin Citu, a vorbit sambata despre finalizarea negocierilor pentru noul Guvern. Politicianul sustine ca duminica, cel tarziu luni va fi gata programul de.

Azi se discuta programul de guvernare, maine se reia negocierea politica, anunta Orban

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca joi seara se discuta programul de guvernare, iar viner.

Florin Citu: As vrea sa multumesc coalitiei de centru-dreapta pentru increderea pe care mi-o acorda Sunt constient de aceasta responsabilitate si ma voi implica direct, in zilele urmatoare, pentru a finaliza programul de guvernare

LideriiPNL,USR-PLUSsiUDMRau ajuns, vineri, la un acord de principiu pentru formarea noului Guvern. Florin Citu, propunerea pentru functia de premier, a spus ca este constient.

Oficial. Florin Citu, premierul propus de coalitia PNL-USR PLUS-UDMR. Cum se impart ministerele

Liderii coalitiei PNL-USR-PLUS-UDMR au sustinut, vineri seara, o declaratie de presa comuna, anuntand ca au ajuns la o decizie finala. Acestia au anuntat ca nominalizarea pentru premier este liberalul Florin Citu.

FLORIN CITU: Bugetul pe 2021 va fi definitivat si prezentat de viitorul Guvern

Bugetul pentru anul viitor va fi definitivat de noul Guvern, a declarat, astazi, ministrul Finantelor, Florin Citu, candidat al PNL pentru functia de premier, care a precizat ca, dupa ce vor fi finalizate negocierile pentru coalitia majoritara, se vor cunoaste si proiectele noi si se vor face cateva realocari pentru anul viitor, relateaza Agerpres.

Florin Citu: Bugetul pe 2021 va fi definitivat si prezentat de viitorul Guvern

Bugetul pentru anul viitor va fi definitivat de noul Guvern, a declarat, duminica, ministrul Finantelor, Florin Citu, candidat al PNL pentru functia de premier, care a precizat ca, dupa ce vor fi finalizate negocierile pentru coalitia majoritara, se vor cunoaste si proiectele noi si se vor face cateva realocari pentru anul viitor, scrie Agerpres. El a precizat ca in privinta salariului minim pe economie ar trebui sa mai existe discutii tripartite, cu patronatele si sindicatele, Ministerul de Finante luand in calcul cateva variante.

Florin Citu anunta cand se vor incheia negocierile din Coalitie. Dan Barna: Nimeni nu e pe deplin fericit!

Florin Citu, candidatul la functia de prim-ministru sustinut de PNL, USR PLUS si UDMR a anuntat, sambata, apropiata finalizare a negocierilor intre formatiunile partenere.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )