Libnet.ro
UNICEF

09:15

DOCUMENT Alocatiile pentru copii vor fi majorate treptat, cu cate 20%, pana in iulie 2022 Prima crestere: 1 septembrie

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Alocatiile pentru copii vor fi majorate treptat, cu cate 20%, pana in iulie 2022 Prima crestere: 1 septembrie

Ministerul Muncii prezinta in sedinta Guvernului de miercuri proiectul de OUG privind majorarea alocatiilor pentru copii, a anuntat ministrul muncii Violeta Alexandru. in conditiile in care nu sunt suficient de multi bani la buget pentru dublarea loc, asa cum prevede legea, Ministerul Muncii propune majorarea lor treptata pana in 2020. Prima crestere ar urma sa aiba loc pe 1 septembrie, cu 20%, a spus Violeta Alexandru. UPDATE Proiectul a fost discutat in prima lectura. Vezi cu cat vor creste alocatiile in fiecare an. continuă pe Hotnews

FLORIN CITU: Vom incerca sa dublam alocatiile pentru copii intr-un timp foarte scurt

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat marti seara ca Executivul va incerca sa dubleze alocatiile pentru copii intr-un timp foarte scurt, in conditiile in care va fi o majorare intre 15% si 20% de la 1 august, urmata de o alta, mai substantiala, de la 1 ianuarie 2021 si inca una anul viitor.

Guvernul a decis: Alocatiile pentru copii, majorate cu 20% de la 1 septembrie (VIDEO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexadru, a anuntat miercuri, in debutulsedintei de Guvern, calendarulpropus pentru cresterea alocatiilor pentru copii. Astfel, de la 1 septembrie, alocatiile ar urma sa fie.

DOCUMENT. Alocatiile pentru copii cresc de la 1 septembrie. Violeta Alexandru a anuntat noile sume

Vesti proaste pentru copii! Ministrul Muncii Violeta Alexandru a prezentat, miercuri, in sedinta de Guvern planul concret al proiectului de ordonanta de urgenta care prevede dublarea alocatiei pentru copii in cuantumul noii legi. Conform acestuia, alocatiile ar urma sa fie marite doar cu 20% de la 1 septembrie.

Citu: Vom creste alocatiile pentru copii de la 1 august, in jur de 15%

Ministrul de Finante, Florin Citu, anunta majorarea alocatiilor pentru copii in jur de 15%, urmand ca la 1 ianuarie sa urmeze o alta crestere. in opinia sa, legea care prevede dublarea alocatiilor pentru copii este una populista si neconstitutionala.

Guvernul va majora alocatiile pentru copii in etape

Ludovic Orban a declarat ca va creste alocatiile copiilor in mai multe etape, aratand ca procentul si ritmul de crestere in cazul acestora depind de prognoze. Decizia vine dupa ce Curtea Constitutionala a dar verde dublarii acestora de la 1 august, conform Agerpres.

Orban: Vom creste alocatiile pentru copii etapizat, pana la dublare

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca a avut discutii cu membrii Guvernului in urma carora s-a stabil.

Klaus Iohannis: Dublarea alocatiilor nu va fi posibila de azi pe maine. Aceasta dublare poate deveni posibila in etape. Pensiile vor creste (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in conferinta de presa sustinuta, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca alocatiile pentru copii si pensiile vor fi majorate cu un procent care poate fi suportat de.

Business report: Coronavirusul face prima victima printre agentiile de turism. Imposibila dublare a alocatiilor pentru copii. Aberatiile din certificatele COVID-19 pentru turistii romani. Al doilea val Corona vine sigur

Coronavirusul face prima victima printre agentiile de turism * Cum sa ne jucam putin cu 80 de miliarde * Imposibila dublare a alocatiilor pentru copii * Aberatiile din certificatele COVID-19 pentru turistii romani * Radiografia industriei de restaurante in pandemie * Guvernul va aloca un miliard de euro pentru extinderea retelelor de gaze pentru populatie * Domoliti-va! Al doilea val Corona vine sigur * Ministrul Finantelor: Daca ne uitam la contextul economic prin care trecem, deficitul bugetar este rezonabil.

Alocatiile sa fie marite cu 15 la suta iar pensiile cu 10 la suta, propune ministrul Citu

Ministrul de Finante, Florin Citu, a sugerat, luni seara, ca alocatiile pentru copii pot fi marite c.

Guvernul va majora locatiile pentru copii in etape

Ludovic Orban a declarat ca va creste alocatiile copiilor in mai multe etape, aratand ca procentul si ritmul de crestere in cazul acestora depind de prognoze. Decizia vine dupa ce Curtea Constitutionala a dar verde dublarii acestora de la 1 august, conform Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )