Libnet.ro
UNICEF

20:45

Guvernul va majora alocatiile pentru copii in etape

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul va majora alocatiile pentru copii in etape

Ludovic Orban a declarat ca va creste alocatiile copiilor in mai multe etape, aratand ca procentul si ritmul de crestere in cazul acestora depind de prognoze. Decizia vine dupa ce Curtea Constitutionala a dar verde dublarii acestora de la 1 august, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul va majora locatiile pentru copii in etape

Ludovic Orban a declarat ca va creste alocatiile copiilor in mai multe etape, aratand ca procentul si ritmul de crestere in cazul acestora depind de prognoze. Decizia vine dupa ce Curtea Constitutionala a dar verde dublarii acestora de la 1 august, conform Agerpres.

Orban: Vom creste alocatiile pentru copii etapizat, pana la dublare

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca a avut discutii cu membrii Guvernului in urma carora s-a stabil.

Citu: Vom creste alocatiile pentru copii de la 1 august, in jur de 15%

Ministrul de Finante, Florin Citu, anunta majorarea alocatiilor pentru copii in jur de 15%, urmand ca la 1 ianuarie sa urmeze o alta crestere. in opinia sa, legea care prevede dublarea alocatiilor pentru copii este una populista si neconstitutionala.

Ludovic Orban: Ne gandim la o majorare in etape a alocatiilor, dar procentul si ritmul depind de prognoze Ce a spus premierul despre cresterea pensiilor

Guvernul Orban va majora alocatiile copiilor in mai multe etape, iar procentul si rtimul de crestere depind de prognoze, a anuntat premierul. Premierul Ludovic Orban, despre cresterea pensiilor si a.

SECTIA PENTRU JUDECATORI A CSM: Ludovic Orban a afectat independenta justitiei

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, vineri, ca premierul Ludovic Orban a afectat independenta puterii judecatoresti atunci cand i-a indemnat pe pe magistrati sa judece cu mai multa atentie. Scorul a fost de 6 voturi pentru, 2 impotriva si 3 voturi au fost nule.

Alocatiile vor creste in etape. Ce spune premierul despre majorarea pensiilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul va majora alocatiile copiilor in mai multe etape, aratand ca procentul si ritmul de crestere in cazul acestora depind de prognoze.

Este oficial! Ludovic Orban a anuntat majorarea alocatiilor. Cati bani vor primi in plus milioane de romani

Majorarea alocatiilor si a pensiilor sunt doua dintre cele mai dezbatute si asteptate promisiuni. Atat ministrul Muncii, cat si cel al Finantelor, dar si premierul au transmis diferite variante in ceea ce priveste procentul majorarii. Potrivit digi24, promisiunea maririi alocatiilor pentru copii pare sa fie foarte aproape de indeplinire. Cu cat ar putea creste alocatiile .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre cresterea alocatiilor

Ludovic Orban a facut, in urma cu scurt timp, la sediul PNL, declaratii in ceea ce priveste majorarea alocatiilor. Premierul sustine ca alocatiile vor fi majorate, insa nu se stie inca procentul cu care acestea vor creste, urmand sa fie stabilit pe baza prognozelor.

Ludovic Orban: Nu e cazul sa ne gandim la relaxare, dar nu ne dorim nici restrictii. Nu vrem sa mai afectam economia

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca Guvernul nu intentioneaza sa introduca alte restrictii, deoarece economia trebuie sa functioneze, dar nici nu se gandeste la noi masuri de relaxare, data fi.

LUDOVIC ORBAN: BPN al PNL, convocat sambata pentru definitivarea candidaturilor la alegerile locale

Biroul Politic National al PNL se va reuni sambata pentru a definitiva candidaturile la alegerile locale, a anuntat presedintele partidului, premierul Ludovic Orban.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )