Libnet.ro
UNICEF

10:00

Romania, in atentia investitorilor straini si un nou record istoric pentru Euro

Antena3 Antena3,
Romania, in atentia investitorilor straini si un nou record istoric pentru Euro

Piata de capital a Romaniei a fost promovata la statutul de piata emergenta. Aceasta decizie a fost catalogata de unii analisti drept un fel de intrare in UE a pietei de capital romanesti. continuă pe Antena3

Nelu Tataru, in ziua in care Romania a inregistrat un nou record de pacienti COVID internati la ATI: Nu avem in evaluarea noastra instituirea starii de urgenta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit duminica, ziua alegerilor locale si ziua in care Romania a inregistrat un nou record negativ in privinta pacientilor cu Covid-19 internati la Terapie Intensiva,.

Un nou minim istoric pentru leu. Cursul sare de pragul de 4,87 leieuro

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, joi, un curs de referinta de 4,8722 lei pentru un euro, in crestere cu 0,17% fata de nivelul de 4,8641 consemnat miercuri. Dolarul a avansat cu 0,85%, la 4,1883 lei pe unitate.

Euro, maxim istoric pentru a patra oara in numai o luna

Cursul de schimb leu-euro a atins un nou maxim istoric. Moneda europeana a fost cotata la 4,8722 lei. Astfel, cotatia monedei europene in raport cu leul a atins un nou record pentru a patra oara in luna septembrie.

Coronavirus: Nou record de infectii in Israel inaintea intrarii in vigoare a noilor restrictii

Israelul a inregistrat vineri un nou record si a depasit pragul de 7. 000 de contagieri zilnice cu noul coronavirus, cu cateva ore sa intre in vigoare o inasprire a masurilor de izolare impuse deja in urma cu o saptamana, relateaza EFE si Haaretz citate de Agerpres.

Se extinde epidemia de coronavirus in Alba. Nou record de cazuri inregistrate in 24 de ore. Focare familiale si in institutii

Judetul Alba inregistreaza un nou record de cazuri de coronavirus. Testele realizate in cursul zilei de 24 septembrie indica un total de 44 de persoane confirmate.

AJUNS LA UN NOU MAXIM ISTORIC Cursul de schimb sperie exportatorii

Mihai Ionescu: Cursul de schimb poate deraia profund si ireparabil * Aurelian Dochia: Nici in acest an, nici anul viitor si nici in urmatorii zece ani nu va fi usor * Ionut Dumitru: Evolutia cursului depinde de aplicarea majorarii cu 40% a pensiilor Situatia din tara noastra, atat cea din plan politic, cat si cea din zona economica, atrage speculantii, care vor profita si vor influenta in mod negativ cursul valutar, avertizeaza Mihai Ionescu, presedintele executiv al Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania ANEIR) si co-presedintele Consiliului de Export al Romaniei.

Nou record al persoanelor internate la ATI: 535 de cazuri. inca 1.438 de infectari cu coronavirus in Romania si 31 de decese in ultimele 24 de ore

Bilantul epidemiei de coronavirus in Romania a ajuns la 122. 673 de imbolnaviri si 4. 718 de decese, a anuntat, duminica, in raportul zilnic, Grupul de Comunicare Strategica. in ultimele 24 de ore,.

Constanta: Un nou dosar penal pentru tentativa de fraudare a votului

Un nou dosar de cercetare penala a fost deschis la o sectie de votare din Constanta, unde a fot semnalata o tentativa de fraudare a votului pentru functia de primar, potrivit AgerPres. ro. Potrivit.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )