Libnet.ro
UNICEF

06:30

Comisia Europeana finanteaza cu 3 miliarde de euro zece tari care nu sunt in UE

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana finanteaza cu 3 miliarde de euro zece tari care nu sunt in UE

Comisia a adoptat o propunere privind un pachet de asistenta macrofinanciara AMF) in valoare de 3 miliarde de euro destinat unui numar de zece parteneri din cadrul politicii de extindere si de vecinatate, pentru a-i ajuta sa limiteze impactul economic negativ al pandemiei de coronavirus. continuă pe Adevărul

Platforma europeana de date despre COVID-10 pentru cercetatori lansata de Comisia Europeana

O platforma europeana de date privind COVID-19 a fost lansata de Comisia Europeana pentru cercetatori, care vor putea stoca acolo si distribui seturi de date, cum ar fi secvente de ADN, structuri proteice, date din cercetarile preclinice si studiile clinice, precum si date epidemiologice.

COMISIA EUROPEANA: Indicatiile geografice reprezinta un tezaur european in valoare de 75 miliarde de euro

Produsele agroalimentare si bauturile protejate de Uniunea Europeana ca indicatii geografice IG) reprezinta o valoare a vanzarilor de 74,76 miliarde de euro, se arata intr-un studiu publicat luni de Comisia Europeana. Peste o cincime din aceasta suma provine din exporturile in afara Uniunii Europene. Studiului a evidentiat ca valoarea vanzarilor unui produs cu denumire protejata este, in medie, de doua ori mai mare decat in cazul produselor similare fara niciun fel de certificare.

TRAIAN BASESCU: Comisia Europeana a actionat prost in cazul pandemiei Covid-19

Fostul presedinte Traian Basescu - actual deputat european - considera ca actiunea initiala a Comisiei Europene privind prevenirea raspandirii pandemiei Covid-19 pe batranul continent a fost una ineficienta, care a avut un efect devastator.

Europa are nevoie de cel putin 500 miliarde euro de la institutiile UE pentru a se redresa dupa criza coronavirus - Klaus Regling

Europa va avea nevoie de inca cel putin 500 de miliarde de euro de la institutiile financiare ale Uniunii Europene pentru a finanta redresarea economiei dupa pandemia de coronavirus, a afirmat Klaus Regling, directorul Mecanismului European de Stabilitate ESM), scrie Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )