Libnet.ro
UNICEF

08:30

Violeta Alexandru: Daca PSD voia intr-adevar sa creasca pensiile cu 40% o facea imediat

Adevărul Adevărul,
Violeta Alexandru: Daca PSD voia intr-adevar sa creasca pensiile cu 40% o facea imediat

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat ca daca PSD voia intr-adevar sa creasca pensiile cu 40% o facea imediat, sugerand ca au fost doar promisiuni care fac rau tarii, pentru ca Romania nu poate fi gestionata astfel. continuă pe Adevărul

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Daca PSD voia cu adevarat sa mareasca pensiile cu 40%, o facea imediat. Va asigur ca vor creste, dar vom anunta procentul dupa evaluarea de la Finante (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a reiterat ca pensiile vor creste, dar a precizat ca procentul de marire va fi anuntat abia dupa ce Ministerul Finantelor va incheia bilantul cheltuielilor si al.

Violeta Alexandru, noutati despre cresterea pensiilor. Cu cate procente vor creste. Declaratii de ultima ora

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a dat asigurari ca pensiile vor creste si ca procentul va fi anuntat foarte curand. Ministrul a declarat ca daca PSD voia sa creasca n. r pensiile) cu 40%, o facea imediat.

VIOLETA ALEXANDRU: Va asigur ca vor creste pensiile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a dat asigurari ca pensiile vor creste, insa a adaugat ca va exista o evaluare facuta la nivelul Ministerului Finantelor, iar cand aceasta evaluare va fi gata, se va comunica exact care este situatia.

Ce se intampla cu pensiile si alocatiile in cele din urma? Anuntul facut de Violeta Alexandru

Violeta Alexandru a vorbit, marti seara, despre situatia cresterii pensiilor si alocatiilor. Potrivit acesteia, verdictul urmeaza sa fie dat de ministrul Finantelor, Florin Citu, care va incheia foarte curand bilantul cheltuielilor, respectiv situatia incasarilor dupa aceasta perioada depandemie.

MARCEL CIOLACU: Daca ar fi sa dam crezare presedintelui, Guvernul trebuie sa dubleze alocatiile si sa creasca pensiile cu 40%

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca, daca ar fi sa se dea crezare anuntului triumfalist al presedintelui Klaus Iohannis dupa Consiliul European de la Bruxelles, Guvernul PNL trebuie sa dubleze alocatiile pentru copii si sa creasca pensiile cu 40%.

Violeta Alexandru: Sunt pregatita saptamana viitoare sa intru in Guvern cu o crestere a alocatiilor Am zilnic, la Ministerul Muncii, teancuri de proiecte PSD cu dublari si triplari (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat ca este pregatita sa vina la Guvern, saptamana viitoare, cu un proiect pentru cresterea alocatiilor, dar marirea se va face intr-un procent sustenabil din.

Violeta Alexandru: Peste 10.000 de persoane nu mai au venituri, fata de luna ianuarie

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, miercuri, ca peste 10. 000 de romani si-au pierdut lo.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Intru in Guvern cu o crestere in privinta alocatiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, marti, ca va propune in sedinta de Guvern, saptamana.

Violeta Alexandru: Eu sunt pregatita saptamana viitoare sa intru in Guvern cu o crestere in privinta alocatiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca alocatiile copiilor vor creste si ca este pregatita ca saptamana viitoare sa se prezinte in Guvern cu o propunere de crestere a alocatiilor. Ministrul a adaugat ca premierul i-a solicitat sa pregateasca documentele in acest sens.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Angajatorii poarta responsabilitatea salariatilor si trebuie sa verifice situatia sanitara constant alternativa e sa inchida Somaj tehnic pentru cei sanatosi trimisi acasa

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a subliniat ca solutia pentru a depasi criza COVID-19 ar fi ca fiecare dintre noi sa aiba grija la sanatatea lui si a celor din jur. Demnitarul a lansat un apel si c.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )