Libnet.ro
UNICEF

19:30

Fed a majorat, din nou, dobnda cheie si estimeaza nca 3 ani de crestere economica - presa

Hotnews Hotnews,
 Fed a majorat, din nou, dobnda cheie si estimeaza nca 3 ani de crestere economica - presa

Rezerva Federala americana Fed) a majorat, miercuri, din nou si in unanimitate, ratele dobanzii cheie, cu un sfert de punct procentual, la un nivel intre 2% si 2,25%, dupa cum era de asteptat, transmit Reuters si Bloomberg. Fed apreciaza ca va face o noua majorare a acestei rate in decembrie, alte trei anul viitor si inca una in 2020. continuă pe Hotnews

Beluga ratacita n rul Tamisa a fost vazuta din nou, un 'eveniment uimitor de rar'

O beluga observata marti inotand in raul Tamisa, la mica distanta de Londra, a fost vazuta din nou a doua zi, un eveniment pe care ecologistii il considera 'uimitor de rar', relateaza miercuri Press Association.

CSM i repune n functie pe Lucian Onea si pe Mircea Negulescu. Joi se va discuta din nou suspendarea lor

Procurorii CSM au decis, miercuri, incetarea suspendarii din functie a fostului sef al DNA Ploiesti Lucian Onea si a lui Mircea Negulescu, intrucat a expirat controlul judiciar dispus fata de acestia in dosarul de la Parchetul General, scrie Mediafax. Joi se va discuta din nou suspendarea lor din functie.

Deea si Dinu Maxer, din nou la ALTAR! Ce rochie de mireasa va purta artista

Deea si Dinu Maxer vor merge din nou la altar, la zece ani de relatie, iar petrecerea va fi una asa cum au visat. Cei doi au facut declaratii emotionante. Faptul ca este jumatatea mea, de aceea il am in.

Curtea Constitutionala i-a suspendat din nou atributiile presedintelui Dodon

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova i-a suspendat din nou atributiile presedintelui Igor Dodon in contextul refuzului sau de a numi noi ministri din Guvernul Filip, anunta Deschide. md. Igor Dodon a comentat pe Facebook, afirmand ca CC a comis o dubla ilegalitate si ca decizia ridica mari semne de intrebare privind profesionalismul si independenta judecatorilor Curtii.

HALUCINANT! Dusmanul lui Putin, arestat din nou la iesirea din iNCHISOARE

Aleksei Navalnii, liderul opozitiei ruse, a fost retinut din nou la iesirea din penitenciar, imediat dupa ce a ispasit o pedeapsa de 30 de zile de inchisoare. Navalnii 42 de ani), directorul Fondului.

Eugen Tomac (PMP) avertizeaza: PSD se pregateste sa se RAZBUNE pe diaspora. La alegerile prezidentiale de anul viitor vom avea din nou COZI de KILOMETRI!

Eugen Tomac lanseaza un avertisment sumbru privind alegerile prezidentiale din 2019. Liderul Partidului Miscarea Populara PMP) a afirmat ca la votul de anul viitor se vor forma in strainatate cozi de.

Aptitudinile lui Donald Trump de a guverna, puse din nou la ndoiala

Donald Trump se confrunta vineri cu o noua polemica exploziva privind capacitatea sa de a guverna, un inalt oficial din administratie vorbind, in 2017, despre posibilitatea ca el sa fie inlaturat de la putere, potrivit informatiilor ziarului New York Times, informatii pe care acesta le neaga ferm, potrivit Le Vif, citat de Rador.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )