Libnet.ro
UNICEF

09:00

Amanarea platii ratelor bancare in 9 intrebari si raspunsuri

Hotnews Hotnews,
 Amanarea platii ratelor bancare in 9 intrebari si raspunsuri

Aceasta criza indusa de pandemia de coronavirus a afectat serios nu doar importante segmente din economie ci si importante segmente ale populatiei. Romania pierde circa un sfert de miliard de euro saptamanal ca urmare a acestei crize. Angajatii din turism, restaurante au ramas, temporar, primii fara serviciu, in vreme ce alte firme au trecut la taieri salariale, iar varful inca nu a fost atins. Multi romani s-au trezit cu veniturile amputate si se confrunta cu dificultati financiare. in aceste conditii, ei se intreaba pe buna dreptate cum sa iasa cu bine la mal. Guvernul, Banca Nationala BNR) si bancile comerciale dau asigurari ca populatia si firmele vor avea tot sprijinul lor. Acestia le recomanda celor care au probleme financiare din cauza crizei sa solicite amanarea ratelor sa discute cu bancherul lor. Si s-o faca cat mai curand posibil. continuă pe Hotnews

Ce a aprobat Guvernul: Normele de aplicare pentru amanarea platii ratelor Modificarea schemelor de garantare pentru IMM-uri Stimulentul pentru medici, discutat in prima lectura

Guvernul a aprobat in sedinta de joi normele metodologice de aplicare a OUG privind amanarea pana la noua luni a platii ratelor bancare. in aceeasi sedinta, au fost modificate prin OUG schemele de garantare pentru IMM-uri, pentru a le pune in acord cu cerintele Comisiei Europene, fiind considerate ajutor de stat. Astfel, normele de aplicare pentru creditele IMM au fost citite in prima lectura si urmeaza sa fie adoptate in sedinta de luni. Vezi ce s-a mai aprobat.

Guvernul a aprobat normele de aplicare pentru amanarea platii ratelor. Citu: O masura care ii sustine pe clientii bancilor si permite sistemului financiar bancar sa functioneze (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat vineri ca au fost aprobate normele de aplicare ale ordonantei de urgenta care prevede amanarea platii ratelor cu pana la noua luni pentru persoanele afectate de.

Legea PSD pentru amanarea ratelor bancare a trecut de Parlament

Legea PSD pentru amanarea ratelor bancare a trecut, astazi, si de Camera Deputatilor, care este for decizional, cu 214 voturi pentru, din 327 exprimate.

Guvernul va aproba normele metodologice pentru OUG care prevede suspendarea platii ratelor

Guvernul va aproba, in sedinta de joi, normele metodologice pentru OUG care prevede suspendarea platii ratelor pe o perioada de pana la noua luni, ministrul Finantelor, Florin Citu, spunand ca aceasta masura a fost una mai curajoasa decat in alte state europene, fiind pe o perioada mai lunga si oferind cat mai multor categorii de oameni sa beneficieze de aceasta.

STUDIU PWC ROMANIA: Amanarea platii obligatiilor fiscale este cea mai utila dintre masurile fiscale luate in actualul context

Amanarea platii obligatiilor fiscal fara instituirea accesoriilor pana la 30 de zile de la incetarea situatiei de urgenta este considerata cea mai utila masura luata de govern in contextual pandemiei COVID-19 de catre 90% dintre companiile respondent in cadrul studiului Barometrul de HR, realizat de PwC Romania.

STUDIU 90% dintre companii spun ca amanarea platii darilor fiscale este cea mai utila dintre masurile luate de Guvern

Amanarea platii obligatiilor fiscale fara instituirea accesoriilor pana la 30 de zile de la incetarea situatiei de urgenta este considerata cea mai utila masura luata de guvern in contextul pandemiei COVID-19 de catre 90% dintre companiile respondente in cadrul studiului Barometrul de HR, realizat de PwC Romania.

Proiectul privind amanarea ratelor la banci si IFN-uri. Cele 14 lucruri pe care trebuie sa le retii

Bancile vor amana plata ratelor pentru toti clientii afectati de criza provocata de raspandirea COVID-19, in cazul populatiei fiind suficienta pentru aprobarea facilitatii o declaratie pe proprie raspundere ca au fost afectate veniturile fata de situatia anterioara declansarii situatiei de urgenta, anunta Ministerul Finantelor intr-un comunicat. Guvernul a aprobat in sedinta de joi normele de aplicare a prevederilor Ordonantei privind acordarea unor facilitati pentru creditele date de banci si IFN-uri, desi textul nu aparuse in Monitorul Oficial pana sambata la ora 20. Vezi aici proiectul Ordonantei textul nu a aparut in Monitorul oficial, fiind publicat doar de MFP).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )