Libnet.ro
UNICEF

01:05

Senator PNL: Cea mai noua GOLANIE - promit ca prin recalcularea ROBOR ratele creditelor vor SCADEA (FOTO)

B1 B1,
Senator PNL: Cea mai noua GOLANIE - promit ca prin recalcularea ROBOR ratele creditelor vor SCADEA (FOTO)

Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu, Darius Valcov si Eugen Teodorovici isi bat joc, ii manipuleaza si ii mint pe romanii cu credite atunci cand promit ca prin recalcularea ROBOR ratele creditelor. continuă pe B1

A fost descoperita cea mai mare albina de pe fata Pamantului! Este de dimensiunea unui deget FOTO

Cea mai mare albina din lume a fost re-descoperita, dupa decenii intregi s-a crezut ca aceasta specie a diparut. Albina giganta, careeste dedimensiunea degtului mare a unui adulta fost gasita.

VIDEO Preot injunghiat in cea mai mare biserica din Canada, in timpul unei slujbe transmise in direct la TV. Suspectul ar fi de origine romana

Un preot a fost injunghiat in fata congregatiei sale, in timpul unei transmisiuni live la TV, la cea mai mare biserica din Canada, informeaza AFP.

VIDEO Cea mai spectaculoasa arteziana din judet intra in functiune. Au fost facute ultimele probe tehnice

Cea mai spectaculoasa fantana arteziana din municipiul Deva a fost testata la sfarsit de saptamana, pentru a fi pusa din nou in functiune.

Australia: Cea mai mare evacuare a populatiei din ultimii 45 de ani, din cauza unor cicloane gemene

Cicloane gemene care se apropie de Vestul Australiei si de Teritoriul de Nord au fortat cea mai mare evacuare de la Ciclonul Tracey din 1974, locuitorii care decid sa ramana fiind sfatuiti sa se adaposteasca si sa fie atenti la alertele de urgenta, informeaza The Guardian.

Paradoxul romanesc: cea mai scumpa apa este in judetul apei

Constanta are cea mai scumpa apa din Romania, conform unui clasament national intocmit de Asociatia Pro Consumatori. De Ziua Mondiala a Apei, marcata la 21 martie, activistii au lansat campania de educare intitulata Tu stii ce apa bei?.

Kelemen: Decizia de suspendare a FIDESZ din PPE este cea mai potrivita. Ar fi fost un gest sinucigas sa rupi PPE in campanie electorala

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, pentru Agerpres, ca decizia de suspendare a Fidesz din Partidul Popular European este cea mai potrivita, intrucat se pastreaza unitatea PPE, fiind de parere ca o ruptura in cadrul formatiunii europene ar fi fost un gest sinucigas, in campania electorala.

KELEMEN HUNOR, DESPRE DECIZIA IN CAZUL FIDESZ: in acest moment, era solutia cea mai potrivita, fiindca se pastreaza unitatea PPE

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat astazi, pentru Agerpres, ca decizia de suspendare a Fidesz din Partidul Popular European este cea mai potrivita, intrucat se pastreaza unitatea PPE, fiind de parere ca o ruptura in cadrul formatiunii europene ar fi fost un gest sinucigas, in campania electorala.

Oradea a avut, in 2018, cea mai mare crestere procentuala a numarului de turisti din tara

Municipiul Oradea a avut, in anul 2018, cea mai mare crestere procentuala a numarului de turisti din tara, de 12%, fata de anul 2017, a declarat Mihai Jurca, directorul Asociatiei pentru Promovarea Turismului in Oradea si Regiune APTOR).

Novak Djokovic, despre participarea la turneul de la Miami: Pur si simplu ma pregatesc sa arat cea mai buna forma a mea

Tenismanul sarb Novak Djokovic, numarul unu mondial, este decis sa dea uitarii eliminarea surprinzatoare din turul 3 la Indian Wells, si si-a propus sa arate cea mai buna forma a sa la Miami, a declarat jucatorul, miercuri, cu doua zile inaintea intrarii in concurs la al doilea turneu Masters 1. 000 din acest an, informeaza AFP.

Cea mai absurda amenda. Pentru ce a fost sanctionat un sofer

Un sofer din Odobesti, judetul Vrancea a primit o amenda ridicola, pentru ca a murdarit carosabilul cu noroiul de pe sosea. Soferul a fost amendat de politistii locali pentru simplu fapt ca a fost depistat pe strada Marasesti cu pneurile murdare de noroi, imprastiindul pe asfalt, potrivit unui comunicat al politiei. Pe langa,greseala flagranta de [] .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )