Libnet.ro
UNICEF

10:00

UniCredit lanseaza o campanie de Black Friday

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UniCredit lanseaza o campanie de Black Friday

UniCredit Romania lanseaza o campanie de Black Friday cu o oferta de cont curent si servicii atasate de la UniCredit Bank cu zero costuri pe intreaga perioada contractuala pentru anumite operatiuni, pentru primii 3. 000 de clienti noi care acceseaza campania. in plus, in aceeasi zi urmeaza sa fie lansate campanii speciale pentru Creditul de Realizari Personale, cardurile de credit UniCreditCard Principal si Premium de la UniCredit Consumer Financing, precum si pentru Creditul Verde de la UniCredit Bank pentru achizitia unei locuinte, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Black Friday 2020: oferta Home Deco SensoDays te ajuta sa treci mai usor peste izolare

In aceasta perioada, ne petrecem mai mult timp acasa. Acest spatiu a luat pe rand diverse valente pe care am incercat sa le definim si sa le intelegem corect. O misiune nu tocmai usoara, dar pe care o putem duce la bun sfarsit cu trucurile potrivite.

Oferta Black Friday 2020: Lenjerii de Pat incepand de la 59 RON la Cumparamisim!

Cumparamisim. ro, magazinul online cu cea mai variata gama de produse pentru pat peste 50. 000 de lenjerii de pat in stoc), care include atat produse de buget, cat si colectii de lux, organizeaza cea mai spectaculoasa campanie de Black Friday de pana acum!.

Oferta de Black Friday la telefoane OPPO

OPPO sarbatoreste primul Black Friday local cu oferte speciale la cele mai populare telefoane ale sale. Astfel, printre modelele care se vor bucura de reduceri se numara flagship-ul Find X2, modelele din seria Reno Reno3 Pro si Reno4 Lite), precum si modelele din seria A A12, A31 si A72).

eMAG Black Friday - Compania s-a adaptat la pandemie si va vinde si vouchere pentru teste Covid. Cate produse vor fi in oferta, pe categorii

EMAG promite ca de Black Friday va avea in oferta 4 milioane de produse ce vor avea reduceri totale de 300 milioane lei. Compania estimeaza ca in aceasta editie aniversara de Black Friday clientii vor realiza comenzi totale in valoare de 585 de milioane de lei, cu 17% mai mult decat anul trecut. Vor fi in oferta 130. 000 de smartphone-uri si 75. 000 de televizoare. Cea mai mare reducere, de 34. 000 euro, este la un BMW Seria 8 Gran Coupe. Vor fi si 100. 000 produse de protectie si echipamente medicale, dar si teste RT-PCR la 199 lei cu reducere de aproape 50%.

Black Friday la PC Garage: reduceri la peste 35.000 de componente si un sistem construit special pentru eveniment

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania, anunta startul campaniei Black Friday de Gaming pe data de 13 noiembrie.

Black Friday 2020 - 54% dintre romani spun ca vor cumpara cel puttin un produs

Noua din zece romani stiu ce este Black Friday, iar mai mult de jumatate dintre ei intentioneaza sa achizitioneze cel putin un produs in ziua cu cele mai mari reduceri din an, potrivit unui studiu Kantar Romania. Studiul arata si o preferinta crescuta pentru mediul online in randul potentialilor cumparatori de Black Friday: 46% dintre acestia se gandesc prima oara la un magazin online, inregistrand o crestere de 20% fata de anul trecut.

KANTAR ROMANIA: 54% dintre romani vor cumpara cel putin un produs de Black Friday

Noua din zece romani stiu ce este Black Friday, iar mai mult de jumatate dintre ei intentioneaza sa achizitioneze cel putin un produs in ziua cu cele mai mari reduceri din an, potrivit unui studiu Kantar Romania, transmite un comunicat de presa.

NEPI Rockcastle da startul campaniei de Black Friday in toate centrele sale comerciale din Romania

NEPI Rockcastle anunta startul campaniei de Black Friday,incepand cu data de 13 noiembrie, in toate cele 20 de centre comerciale din portofoliul companiei.

Bonami se asteapta de Black Friday la vanzari de 2,5 milioane de euro

Anul acesta Bonami, magazinul ce comercializeaza online mobilier si decoratiuni, asteapta, pentru Black Friday, vanzari de 2. 5 milioane de euro, din care 20%, 500. 000 de euro, pe piata din Romania, conform unui comunicat trimis redactiei.

INTERVIU. Stejara Pircan, vicepresedinte eMAG: Obiectivul nostru este de a livra comenzile de Black Friday pana pe 27 noiembrie

Cu doua zile inainte de inceputul celui mai mare eveniment de vanzari din an, am vorbit cu vicepresedintele eMAG, Stejara Pircan, despre pregatirile din acest an, data de livrare a coletelor si conditiile speciale in care este organizata ziua de Black Friday.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )