Libnet.ro
UNICEF

14:30

Arhive cu actele romanilor, cel mai probabil din dosarele de pensie, calcate in picioare sau mancate de sobolani VIDEO

Adevărul Adevărul,
Arhive cu actele romanilor, cel mai probabil din dosarele de pensie, calcate in picioare sau mancate de sobolani VIDEO

O filmare postata de ministrul desemnat al Muncii, Violeta Alexandru, reflecta cu fidelitate modul in care sunt pastrate declaratile si contractele romanilor: dosare cu acte, cel mai probabil din dosarele de pensie, sunt calcate in picioare sau mancate de sobolani. continuă pe Adevărul

VIDEO 43 de ani de la cutremurul din 1977, cel mai puternic din istoria recenta a Romaniei. Raed Arafat: Pe partea de prevenire, nu am avansat mult pentru ca prevenire inseamna consolidarea cladirilor

Astazi se implinesc 43 de ani de la cel mai puternic cutremur din istoria recenta a Romaniei, care a lasat in urma peste 1. 500 de morti, 11. 000 de raniti si zeci de mii de cladiri prabusite sau avariate. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca cea mai mare problema o reprezinta in continuare starea imobilelor: Pentru cladirile vechi care sunt cu risc seismic si despre care continuam sa spunem ca trebuie sa fie consolidate sau chiar demolate si inlocuite, aici pot sa spun ca evolutia este lenta si nu este numai vorba de Bucuresti.

Cel mai sangeros atac din Kabul, de la semnarea acordului de pace dintre SUA si talibani: Cel putin 27 de persoane decedate si alte 55 ranite

Oameni inarmati au descins la o ceremonie din capitala Kabul, vineri, omorand cel putin 27 de persoane, in cel mai sangeros atac din capitala Afganistanului de la momentul in care SUA ajungeau la un acord privind.

Bucurie mare pentru Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman. Cel mai important eveniment

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman, actorii din Sacrificiul: Alegerea, de pe Antena 1, au trait recent un moment unic, pe care artista l-a numit simplu: cel mai important eveniment. Cel mai important eveniment pentru Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman implinesc opt ani de relatie. Actrita care o interpreteaza pe Iris .

Acest site te protejeaza de virusuri in cel mai enervant mod

Acest site ar putea fi cel mai util instrument din aceasta perioada prin care sa te poti proteja ceva mai bine de virusuri. Epidemia de coronavirus ne-a facut in ultima perioada ceva mai.

Coronavirus |Cum arata cel mai sumbru scenariu pentru Romania si ce masuri iau autoritatile

Autoritatile din Romania au pregatit patru scenarii in cazul in care infectiile cu coronavirus se extind in Romania. Cel mai sumbru dintre ele arata peste 2000 de imbolnaviri, iar pentru fiecare etapa trebuie sa existe masuri.

Vedete din Romania nominalizate la Premii in America. Cine e cel mai iubit star romanesc?

Pentru prima oara, cativa artisti din Romania sunt nominalizati la Nickelodeon Kids Choice Awards 2020, gala de premiere ce va avea lui in Statele Unite ale Americii.

Lia Olguta Vasilescu vrea sa revina la Primaria Craiovei: Locuitorii orasului considera ca am fost cel mai bun primar de dupa Revolutie

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu va candida la Primaria Craiovei, pentru ca in urma unui sondaj de opinie, spune ea, locuitorii orasului considera ca a fost cel mai bun primar de dupa.

Ca o raceala: Scenariul cel mai frecvent in cazul infectiei cu coronavirus

Ca o raceala: Scenariul cel mai frecvent in cazul infectiei cu coronavirus.

Ce partid o sustine pe vedeta PRO TV in alegeri, dupa demisie: Va fi cel mai tare oras din Romania

Vedeta Pro Tv are deja deciziile luate pentru functia de primar. Aceasta face parte dintr-un partid care, spera ea, o va ajuta sa se ridice. De asemenea, a dat si declaratii despre plecarea de marele post de televiziune, care a ajutat-o sa ajunga pana aici. Ce partid o sustine pe vedeta PRO TV in alegeri, .

Lovitura pentru romani. Cat de mult au crescut preturile apartamentelor si care este cel mai scump oras

Preturile apartamentelor vechi, cat si noi au crescut fata de perioada anului trecut. Majorari se inregistreaza mai ales in Cluj-Napoca si Capitala Banatului. Bucuresti a inregistrat ieftiniri la apartamentele noi. Cat de mult au crescut preturile apartamentelor si care este cel mai scump oras in luna februarie, preturile unui apartament a crescut cu 1,6% mai .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )