Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi din trei investitori de pe bursa romaneasca, nemultumiti de comunicarea si transparenta companiilor listate

Hotnews Hotnews,
 Doi din trei investitori de pe bursa romaneasca, nemultumiti de comunicarea si transparenta companiilor listate

Noua din zece investitori pe piata de capital romaneasca ar recomanda inestitiile la Bursa de Valori Bucuresti BVB) si altor persoane, reiese dintr-un studiu derulat de Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR). Totusi, doar unul din trei considera ca transparenta si comunicarea companiilor listate este la nivelul asteptarilor, ceea ce inseamna ca ceilalti doi nu sunt prea multumiti. continuă pe Hotnews

ASOCIATIA PENTRU RELATII CU INVESTITORII LA BURSA DIN ROMANIA Doar 33% dintre investitori sunt multumiti de comunicarea companiilor

Numai unul din trei investitori individuali de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) considera ca nivelul de transparenta al companiilor si comunicarea acestora cu investitorii se situeaza la nivelul asteptarilor, reiese dintr-un studiu realizat de Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR).

BURSELE DIN LUME Investitori optimisti la bursele din Europa

Bursele din Europa au urcat vineri, investitorii anticipand ca bancile centrale vor interveni pentru sustinerea economiei globale.

Cine este sotia lui Dan Barna si unde lucreaza. Ce avere colosala au strans cei doi din contractele cu statul

Olguta Dana Totolici este sotia lui Dan Barna. Sa aflat unde lureaza aceasta si ce avere au reusit sa stranga cei doi de-a lungul timpului! Din ce au obtinut veniturile? Unde lucreaza sotia lui Dan Barna? Olguta Dana Totolici, sotia lui Dan Barna, se poate lauda cu un job de exceptie. Aceasta este Head of [] .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )