Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este sotia lui Dan Barna si unde lucreaza. Ce avere colosala au strans cei doi din contractele cu statul

Playtech Playtech,
Cine este sotia lui Dan Barna si unde lucreaza. Ce avere colosala au strans cei doi din contractele cu statul

Olguta Dana Totolici este sotia lui Dan Barna. Sa aflat unde lureaza aceasta si ce avere au reusit sa stranga cei doi de-a lungul timpului! Din ce au obtinut veniturile? Unde lucreaza sotia lui Dan Barna? Olguta Dana Totolici, sotia lui Dan Barna, se poate lauda cu un job de exceptie. Aceasta este Head of [] . continuă pe Playtech

DAN BARNA: Nu se pune problema unei afilieri cu PRO Romania in PE

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a declarat, sambata, la Braila, unde are loc Comitetul Politic al USR in care delegatii prezenti au votat pentru afilierea formatiunii politice la grupul ALDE+RENAISSANCE+USRPLUS din Parlamentul European, ca nu se pune problema afilierii Pro Romania la aceasta structura din PE.

Mihai Gadea: Acesta este jocul pe care il face acum Dan Barna

Mihai Gadea a analizat, luni, la Sinteza zilei, strategia pe care a adoptat-o liderul USR Dan Barna in ultima perioada, dupa scorul foarte bun inregistrat la alegerile europarlamentare. Dan Barna face o.

Liderul USR, Dan Barna, gafa in direct. Mircea Badea: Domnul Barna a fost foarte tare!

Mircea Badea a comentat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, prestatia pe care a avut-o liderul USR, Dan Barna in interviul acordat jurnalistului Marius Tuca. Domnul Barna a fost foarte tare. A zis noi nu ne.

DAN BARNA: Propun vot direct al membrilor pentru presedintele partidului

Comitetul Politic al USR se intruneste, astazi, la Braila, pentru a discuta propunerile de modificare a statutului partidului in sensul ca presedintele sa fie ales prin vot direct, deschis al tuturor membrilor, a declarat, ieri, liderul USR, Dan Barna.

Ciolos primeste o prima lovitura din interiorul USR-PLUS. Dan Barna vrea sa candideze la prezidentiale

Dacian Ciolos primeste o prima lovitura din interiorul aliantei USR-PLUS. Dan Barna a anuntat ca vrea sa candideze si el la prezidentiale. Barna spune ca sta foarte bine in preferintele electoratului asa.

Ultimele pregatiri pentru daramarea Guvernului. Dan Barna: Sustinem orice guvern, in afara de PSD, care sa asigure perioada asta de punte

Dan Barna, liderul USR, a spus la Antena 3 ca partidul pe care il reprezinta sustine orice guvern, in afara de PSD. Sustinem orice alternativa, fara PSD, care sa asigure perioada asta de punte, pana vom.

Dacian Ciolos, referitor la alegerile prezidentiale: Eu sau Dan Barna vom candida cu siguranta

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat luni ca ori el ori liderul USR, Dan Barna, va fi candidat la presedintie cu siguranta, evocand rezultatul Aliantei USR-PLUS de la alegerile.

Dan Barna, despre potentialii candidati din partea USR-PLUS: Luam in calcul un tandem presedinte-premier

Liderul USR Dan Barna a declarat luni, la Marius Tuca Show, ca USR si PLUS vor lua in considerare cea mai buna optiune pentru un potential candidat la prezidentiale si ca se gandesc la un tandem presedinte-premier, decizia fiind una de echipa.

Dan Barna, despre candidatura la prezidentiale: Nu pot sa confirm / Despre Klaus Iohannis: E surprinzator un om cu simtul umorului, desi nu pare

Presedintele USR Dan Barna a declarat, in emisiunea Marius Tuca Show, ca nu poate confirma daca va fi prezidentiabilul USR PLUS, dar in mod sigur va exista un candidat propriu, scrie agentia Mediafax.

USR refuza sa intre la guvernare! Raspunsul lui Dan Barna, cand Rares Bogdan l-a invitat, in direct, sa faca o coalitie: Nu, categoric nu! (VIDEO)

USR refuza in continuare sa intre la guvernare alaturi de PNL daca motiune de cenzura impotriva guvernului Dancila va trece de Parlament. in direct, pe B1TV, Dan Barna a aratat ca va sustine doar un guvern.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )