Libnet.ro
UNICEF

22:00

BCE poate sa reduca din nou dobanzile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BCE poate sa reduca din nou dobanzile

Banca Centrala Europeana BCE) poate sa reduca din nou dobanzile, daca relansarea economica a zonei euro nu va accelera, si ar putea, in circumstante extreme, sa ia in considerare tiparirea de bani si distribuirea lor directa catre populatie, a declarat, vineri, Peter Praet, membru in conducerea institutiei, citat de cotidianului italian La Repubblica. continuă pe Ziarul Bursa

Bat clopote de nunta pentru Diana Dumitrescu? Actrita se pregateste sa imbrace, din nou, rochia de mireasa

Diana Dumitrescu traieste o poveste de dragoste ca in filme, la trei ani dupa divortul de regizorul Ducu Ion. Cei doi au socat pe toata lumea cu decizia despartirii, insa ambii si-au refacut viata si par sa fie mai fericiti ca niciodata. Apropiatii Dianei spun ca actrita se pregateste, din nou, de nunta.

Serban Copot a devenit din nou tatic! Artistul are o minunatie de baiat!

Serban Copot a devenit din nou tatic. In jurul orei 13, sotia lui, Roxana, a adus pe lume un baietel. Micutul a avut la nastere 3,200 kilograme si o lungime de 51 de centimetri.

Stagefright loveste din nou, utilizatorii de Android sunt in pericol

Anul trecut, s-a dovedit ca majoritatea telefoanelor cu Android pun in pericol datele utilizatorilor prin intermediul unei vulnerabilitati intitulate Stagefright. Initial, cand a inceput sa se discute de Stagefright, terminalele cu Android erau in pericol doar in teorie, deoarece vulnerabilitatea respectiva implica un efort foarte mare din partea unui atacator. Se pare insa ca o [].

WTA Miami: Posibilele adversare ale Simonei Halep - Din nou Serena Williams pe aceeasi parte de tablou

Simona Halep va incepe turneul de la Miami din turul doi, in runda inaugurala jucatoarea nascuta la Constanta avand liber. Conform tragerii la sorti, pe aceeasi parte de tablou cu Simona sunt Agnieszka Radwanska posibil duel in sferturi) si Serena Williams in semifinale).

Serban Copot a devenit din nou tata

Cantaretul Serban Copot, cunoscut din trupa Animal X, a devenit, vineri, tata pentru a doua oara. Sotia sa, .

Liga I. Steaua castiga din nou in fata Viitorului Constanta

Steaua Bucuresti a invins-o pe FC Viitorul Constanta cu scorul de 3-1 2-0), sambata seara, la Ovidiu, intr-un meci din etapa a treia a fazei play-off a Ligii I de fotbal. Pentru campioana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )