Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia BNR, dupa retinerea viceguvernatorului Bogdan Olteanu:atributiile sale vor fi preluate de ceilalti membri ai conducerii executive

Adevărul Adevărul,
Reactia BNR, dupa retinerea viceguvernatorului Bogdan Olteanu:atributiile sale vor fi preluate de ceilalti membri ai conducerii executive

Banca Nationala a Romaniei a emis un comunicat, in aceasta dimineata, prin care reactioneaza la anuntul Directiei Nationale Anticoruptie cu privire la retinerea viceguvernatorului BNR, Bogdan Olteanu, pentru 24 de ore, sub acuzatia de trafic de influenta. continuă pe Adevărul

Prima reactie a Bancii Nationale a Romaniei, dupa retinerea lui Bogdan Olteanu: Atributiile viceguvernatorului, preluate de ceilalti membri ai conducerii

Banca Nationala a Romaniei a emis un comunicat de presa in urma retinerii joi noapte a lui Bogdan Olteanu, viceguvernator BNR, de catre procurorii DNA. BNR precizeaza ca infractiunile pentru care.

BNR, prima reactie dupa retinerea lui Bogdan Olteanu intr-un dosar instrumentat de DNA

Atributiile viceguvernatorului Bogdan Olteanu vor fi preluate de ceilalti membri ai conducerii executive, a anuntat, vineri, intr-un comunicat de presa, Banca Nationala a Romaniei.

Victor Ponta, mesaj cu subinteles dupa retinerea lui Bogdan Olteanu: Faptul ca in 2008 Alinuta isi bea cafeluta chiar cu inculpatul este un detaliu irelevant

Victor Ponta a scris, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca nu stie daca Bogdan Olteanu a luat sau nu bani de la Sorin Ovidiu Vintu, insa precizeaza legaturile viceguvernatorului BNR cu.

Atributiile viceguvernatorului Bogdan Olteanu, preluate de ceilalti membri ai conducerii executive

Atributiile viceguvernatorului Bogdan Olteanu vor fi preluate de ceilalti membri ai conducerii executive, a anuntat vineri Banca Nationala a Romaniei intr-un comunicat de presa remis HotNews. ro. In legatura cu retinerea domnului Bogdan Olteanu, Banca Nationala a Romaniei precizeaza ca ancheta DNA vizeaza activitatea acestuia desfasurata inainte de incredintarea de catre Parlament a mandatului de viceguvernator al BNR. BNR mentioneaza ca activitatea institutiei se desfasoara normal, atributiile domnului viceguvernator urmand a fi preluate conform procedurilor interne in vigoare de catre ceilalti membri ai conducerii executive, se arata in comunicatul citat.

Europarlamentar: Retinerea lui Bogdan Olteanu, o pata pe obrazul BNR. Alina Gorghiu sa dea explicatii

Europarlamentarul Cristian Preda isi aduce aminte ca actualul copresedinte PNL, Alina Gorghiu, la inceputurile carierei politice era foarte apropiata de Bogdan Olteanu si ar putea oferi niste.

Alina Gorghiu, somata sa dea explicatii dupa arestarea lui Bogdan Olteanu: Au scapat penelistii de aceste metehne?

Bogdan Olteanu este anchetat pentru fapte petrecute in perioada in care era presedinte al Camerei Deputatilor, cu sustinerea PNL, potrivit stiripesurse. ro. Europarlamentarul Cristian Preda isi.

Cum a ajuns Bogdan Olteanu la BNR. Crin Antonescu: Ca sef PNL, nu am fost de acord. Poate ar trebui sa-l intrebati pe Mugur Isarescu (VIDEO)

Retinerea viceguvernatorului BNR, Bogdan Olteanu, readuce in discutie jocurile subterane prin care acesta a ajuns la Banca Nationala. La vremea cand Olteanu a fost trimis la BNR, presedinte al PNL.

Cine este denuntatorul viceguvernatorului BNR, Bogdan Olteanu, acuzat ca a primit un milion de euro de la SOV

Noi dezvaluiri din dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu, in care a fost deja retinut viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Bogdan Olteanu. Potrivit unor surse EVZ, denuntatorul in acest.

il cunosc bine pe Bogdan Olteanu, nu ar fi facut ce spune DNA. Calin Popescu Tariceanu, despre dosarul viceguvernatorului BNR

Calin Popescu Tariceanu ar fi implicat in dosarul lui Bogdan Olteanu care este acuzat de trafic de influenta. Acesta ar fi primit de la Sorin Ovidiu Vantu un milion de euro pentru a-si expune.

Magistratii decid la ora 15,00 daca-l trimit sau nu pe Bogdan Olteanu dupa gratii

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) vor judeca vineri, de la ora 15,00, cererea DNA privind arestarea preventiva a viceguvernatorului BNR Bogdan Olteanu, acuzat de trafic de influenta, informeaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )