Libnet.ro
UNICEF

13:15

Florin Citu: Sistemul de pensii din Romania are nevoie de o revizuire completa

Antena3 Antena3,
Florin Citu: Sistemul de pensii din Romania are nevoie de o revizuire completa

Sistemul de pensii din Romania are nevoie de o revizuire completa, care sa se concentreze asupra contributiilor si fondurilor private pentru a deveni sustenabil, a declarat ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, intr-un interviu acordat marti Reuters. continuă pe Antena3

Citu: Sistemul de pensii din Romania trebuie reformat in totalitate. Sper ca nu este prea tarziu, pentru ca orice restructurare are nevoie de cateva decenii

Sistemul pensiilor de stat din Romania are nevoie de o reforma totala, centrata pe contributii si pe fonduri private, pentru a deveni sustenabil, a declarat ministrul de Finante Florin Catu intr-un interviu acordat marti pentru Reuters.

Florin Citu: FMI va veni in ianuarie in Romania. Ne va da solutii

O echipa de la Fondul Monetar International va veni in Romania in ianuarie, va evalua modul de colectare, Codul fiscal si ne va da solutii, a declarat, marti seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, la Digi 24.

Criza de ingineri. Romania are nevoie de 400.000 de specialisti

Rectorul Universitatii Politehnica din Bucuresti, Mihnea Costoiu, a anuntat ca Romania ar avea nevoi.

Citu, Finante: Sistemul de pensii are nevoie de o revizuire completa

Sistemul de pensii de stat din Romania are nevoie de o revizuire completa, bazata pe contributii si fonduri private, pentru a deveni sustenabil, a declarat ministrul Finantelor, Florin Citu, intr-un interviu acordat Reuters si citat de Mediafax. Romania si-a revizuit sistemul de pensii din perioada comunista in 2008, iar guvernul liberal se confrunta cu o crestere masiva, de 40%, a pensiilor de stat, din septembrie 2020, stabilita de precedentul guvern, masura care va depasi limitele bugetare prevazute de UE si ar putea antrena reduceri ale ratingului tarii de catre agentiile de rating.

Florin Citu: Salariile profesorilor cu cresterile de anul viitor, incluse in buget Dublarea alocatiilor ar duce deficitul la 4,1 - 4,3% din PIB, dar ne vom incadra in 3,6% prin solutii

Cred ca vom avea surprize placute, anul viitor, a declarat, miercuri, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, dupa ce Guvernul a decis sa-si angajeze raspunderea pe proiectul de buget pe 2020.

Romania are nevoie de un program de screening pentru cancer mamar

Campania Nu am facut destul, editia a VI-a, s-a incheiat anul acesta cu trei cazuri deja diagnos.

Florin Citu, Finante: Daca reducerea TVA va fi legiferata, deficitul bugetar urca la 5%. in zilele urmatoare, vor exista presiuni pe cursul valutar. O echipa a FMI revine in ianuarie in Romania

O echipa de la Fondul Monetar International va veni in Romania in ianuarie, va evalua modul de colectare, Codul fiscal si ne va da solutii, a declarat, marti seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, la Digi 24. Eu o sa am o echipa de la FMI care vine in Romania in ianuarie sa se uite la Codul fiscal, la evaluarea modului in care noi colectam, a afirmat Citu. Deficitul bugetar pentru anul viitor ar creste la 5% daca s-ar aplica masurile votate marti de parlamentari referitoare la reducerea TVA si majorarea alocatiilor pentru copii, a mai spus ministrul Finantelor.

Florin Citu: FMI vine in ianuarie. Ne vor da solutii

O echipa de la Fondul Monetar International va veni in Romania in ianuarie, va evalua modul de colectare, Codul fiscal si ne va da solutii, a declarat, marti seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, la Digi 24.

FLORIN CITU: Vom gasi solutii sa pastram deficitul bugetar sub 3,6%, daca dublarea alocatiilor va fi promulgata

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a sustinut o declaratie de presa dupa sedinta de Guvern in care s-a aprobat proiectul de buget pe 2020 pentru care isi va angaja raspunderea in Parlament.

Florin Citu: Nu am taiat bani de la Educatie. Bugetul este cu un miliard mai mare

Ministrul Finantelor, Florin Citu, ad eclarat ca informatia potrivit careia s-au taiat bani de la bugetul Educatiei este una falsa. Citu a precizat ca anukl viitor vor fi chiar mai multi bani alocati.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )