Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wall Street a inchis in crestere, dupa trei zile de pierderi; actiunile Tesla au urcat cu 11%

Adevărul Adevărul,
Wall Street a inchis in crestere, dupa trei zile de pierderi; actiunile Tesla au urcat cu 11%

Wall Street a incheiat tranzactiile de miercuri in crestere, dupa trei zile de pierderi, investitorii profitand de preturile scazute ale actiunilor din sectorul tehnologiei, in timp ce titlurile producatorului de automobile electrice Tesla au avansat cu 10,92%, dupa ce in sedinta precedenta au consemnat cel mai mare declin procentual intr-o zi din istoria companiei, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

BVB Aparenta revenire pe Wall Street, la deschidere, dupa trei zile de corectii mari

Sectorul tehnologic american a marcat o revenire puternica ieri la deschidere dupa cele trei zile de corectii mari care au dus indicele Nasdaq Composite pentru scurt timp in teritoriul corectiei scadere mai mare de 10%). Sentimentul pozitiv din piata americana a fost dublat de evolutia pozitiva a indicilor europeni, in timp ce indicii asiatici au fost in sedinta de tranzactionare de ieri victima vanzarilor de marti de la New York.

Wall Street a inchis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis in apreciere.

Un cioban disparut in Masivul Rodnei a fost gasit dupa trei zile de cautari. Barbatul s-ar fi ratacit pentru ca nu cunostea zona

Un cioban de o stana stituata in Masivul Rodnei a fost dat disparut la data de 7 septembrie. in urma cautarilor ample, barbatul a fost gasit in viata. in urma audierii a rezultat faptul ca s-a pierdut,.

Wall Street a inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis in depreciere.

Wall Street a inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis in scadere.

Wall Street a deschis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Wall Street a deschis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in apreciere.

Scadere puternica a indicilor bursieri de pe Wall Street, trasi in jos de titlurile companiilor de tehnologie. Actiunile Tesla au coborat cu 21,1%

Actiunile de pe Wall Street au scazut puternic marti, trase in jos de titlurile companiilor de tehnologie care au impins Nasdaq Composite in teritoriul de corecie, in timp ce SP 500 a inregistrat cea mai slaba evolutie pe parcursul a trei zile din ultimele luni. Actiunile producatorului de automobile electrice Tesla au scazut accentuat, cu 21,1%, cel mai mare declin inregistrat vreodata, transmite CNBC.

Kylian Mbappe, testat pozitiv cu Covid-19 la trei zile dupa ce a marcat pentru Franta! E focar de infectie la PSG!

Alerta la PSG, dupa ce un nou jucator a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, anunta France Football. Este vorba despre nimeni altul decat Kylian Mbappe, al doilea cel mai scump jucator al planetei. Francezul in varsta de 21 de ani a efectuat testul inaintea partidei pe care Franta o avea de disputat contra Croatiei, .

BURSELE LUMII Corectia continua pe Wall Street, bursele europene sunt trase si ele in jos

Corectia sectorului tehnologic a continuat ieri pe Wall Street, sentimentul negativ fiind resimtit si in pietele europene care au urmat tendinta negativa imprimata de New York. Indicele tehnologic Nasdaq Composite s-a prabusit cu 3% la deschidere, investitorii retragandu-se din Tesla si alte companii mari de tehnologie. Tensiunile continue dintre Statele Unite si China si preocuparile privind o revenire economica mai prelungita au afectat de asemenea sentimentul investitorilor americani la deschiderea pietei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )