Libnet.ro
UNICEF

05:00

Kylian Mbappe, testat pozitiv cu Covid-19 la trei zile dupa ce a marcat pentru Franta! E focar de infectie la PSG!

Playtech Playtech,
Kylian Mbappe, testat pozitiv cu Covid-19 la trei zile dupa ce a marcat pentru Franta! E focar de infectie la PSG!

Alerta la PSG, dupa ce un nou jucator a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, anunta France Football. Este vorba despre nimeni altul decat Kylian Mbappe, al doilea cel mai scump jucator al planetei. Francezul in varsta de 21 de ani a efectuat testul inaintea partidei pe care Franta o avea de disputat contra Croatiei, . continuă pe Playtech

Kylian Mbappe a fost testat pozitiv cu COVID-19: Este al saptelea jucator de la PSG infectat cu coronavirus

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. El devine astfel al saptelea jucator de la PSG diagnosticat cu COVID-19. in aceste conditii, Mbappe.

inca un caz de coronavirus la PSG - Kylian Mbappe a fost testat pozitiv

Kylian Mbappe, atacantul francez al celor de la PSG, a fost testat pozitiv cu Covid-19 si astfel nu va evolua in meciul cu nationala Croatiei, de marti, din Liga Natiunilor.

Un international grec a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Un component al nationalei de fotbal a Greciei a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, la revenirea selectionatei elene din Kosovo, unde a castigat duminica cu 2-1 in Liga Natiunilor.

Patriarhul Filaret al Ucrainei, care a sustinut ca epidemia de coronavirus e pedeapsa lui Dumnezeu pentru casatoriile gay, a fost testat pozitiv

Patriarhul Filaret al Ucrainei, care a dat vina pe casatoriile dintre homosexuali pentru izbucnirea epidemiei de coronavirus, a fost testat pozitiv. Parintele, in varsta de 91 de ani, e acum internat in spital.

Care este starea de sanatatea a lui Silvio Berlusconi, testat pozitiv pentru COVID-19. Medicul fostului premier: Situatia este sub control

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv pentru COVID-19 in urma cu o saptamana. in cursul zilei de vineri, 4 septembrie, starea lui de sanatatea s-a agravat si a fost internat in.

Gica Popescu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

FC Viitorul Constanta anunta ca, in urma unei testari Covid-19 efectuate individual de presedintele clubului, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )