Libnet.ro
UNICEF

17:16

[P] Luxoft Romnia, despre tehnologia din spatele device-urilor pe care le folosim n fiecare zi

Hotnews Hotnews,
 [P] Luxoft Romnia, despre tehnologia din spatele device-urilor pe care le folosim n fiecare zi

Telefoanele si tabletele mobile din ziua de astazi proceseaza rapid un volum imens de date, sunt un mijloc de a tine Internetul in mana, asa cum a prezentat Steve Jobs prima tableta Apple. Daca aceste functionalitati ar fi fost integrate folosind tehnologia de la inceputul anilor 70, telefoanele ar fi atins dimensiunile unui loc de parcare. Cu toate acestea, tehnologia digitala a avansat exponential dupa predictia facuta in anii de inceput ai industriei de catre fondatorul Intel, Gordon Moore, facand posibila miniaturizarea acestor echipamente de care ne servim in fiecare zi. continuă pe Hotnews

Istoricul Marius Oprea: Eminenta cenusie din spatele partidului lui Dacian Ciolos este ANCHETATORUL meu de la Securitate

Dacian Ciolos si-a pus secretar de partid un fiu de securist, adrian Ioradache. Istoricul Marius Oprea arata ca eminenta cenusie din spatele Partidului Libertatii, Unitatii si Solidaritatii este Alexandru.

Rihanna si-a dat tatal in judecata. Motivele din spatele gestului artistei

Rihanna l-a dat pe tatal ei in judecata fiindca s-a folosit de brandul ei de moda si produse cosmetice ca sa-si lanseze o afacere. Artista a deschis procesul marti la o instanta din Los Angeles dupa.

ANDRONESCU, DESPRE GRESELILE DIN MANUALE: Nu ma intrebati pe mine de greselile altora

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a fost intrebata astazi, la Constanta, cine plateste greselile din manuale, spunand ca nu doreste sa fie chestionata pentru greselile altora, precizand ca a fost rescrisa metodologia pentru manuale, afirmand ca interesul este ca acestea sa fie corecte si de calitate.

Ministrul Sanatatii, despre decesele din cauza virusului gripal: Suntem la un pas de epidemie

Un numar de 14persoane au murit, de la inceputul acestui sezon, din cauza gripei, informeaza vineri Ministerul Sanatatii. incao veste proasta, gripa a mai ucis un pacient, avem14 oameni.

AUGUSTIN LAZAR, DESPRE PROTOCOLUL DIN 2009: Nu ai cum sa ascunzi semnatura cand tu ai pe prima pagina a protocolului aceasta semnatura

Procurorul general Augustin Lazar spune ca semnaturile de pe protocolul de cooperare din 2009 nu puteau fi ascunse, intrucat pe prima pagina a documentului sunt trecute numele institutiilor si ale sefilor acestora care semneaza respectivul act.

Primaria Capitalei face noi precizari despre semafoarele din Bucuresti, care ar fi fost accesate ilegal

Update:,,Procurorii au ridicat mai multe laptopuri de la Compania Municipala a Managementului in dosarul privind semafoarele din Capitala care ar fi fost accesate ilegal, au precizat surse apropiate anchetei,.

Noi date despre semafoarele din Capitala, care ar fi fost accesate ilegal. Ce ipoteza iau in calcul anchetatorii

Procurorii au ridicat mai multe laptopuri de la Compania Municipala a Managementului in dosarul privind semafoarele din Capitala care ar fi fost accesate ilegal, au precizat surse apropiate anchetei, care mai.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )