Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ministrul Sanatatii, despre decesele din cauza virusului gripal: Suntem la un pas de epidemie

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, despre decesele din cauza virusului gripal: Suntem la un pas de epidemie

Un numar de 14persoane au murit, de la inceputul acestui sezon, din cauza gripei, informeaza vineri Ministerul Sanatatii. incao veste proasta, gripa a mai ucis un pacient, avem14 oameni. continuă pe Antena3

TRAGEDIE in lumea SPORTULUI! A MURIT la doar 25 de ani din cauza GRIPEI (FOTO)

Tragedie in lumea sportului. O tanara fotbalista a amurit la doar 25 de ani din cauza virusului gripal. Molly Webber juca de la 13 ani la clubul de fotbal Loughborough Foxes, Anglia. De asemenea, era.

inca un deces din cauza virusului gripal: Bilantul victimelor(VIDEO)

Gripa face o noua victima. Un adolescent de 17 ani din Teleorman a decedat din cauza virusului, informeaza B1 TV. Astfel, numarul celor care si-au pierdut viata in acest sezon a ajuns la.

Ministrul Sanatatii, anunt in privinta gripei: Nu putem vorbi despre o epidemie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca, in acest moment, nu se poate vorbi despre o epidemie de gripa, precizand ca este o circulatie mai intensa a virusului gripal. De asemenea, Pintea spune ca nu a fo.

Un alt deces din cauza virusului gripal. Bilantul VICTIMELOR

Numarul persoanelor care s-au stins din viata din cauza gripei a ajuns la 9, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Ministrul Sanatatii acuza blocarea construirii unui spital din cauza intereselor private

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, se afla marti, 16 ianuarie, intr-o vizita de lucru, in judetul Timis, la invitatia presedintelui Consiliului Judetean, Calin Dobra. in timpul vizitei ea a facut mai multe acuze legate de construirea unui viitor institut oncologic.

MINISTRUL SANATATII: Suntem la un pas de epidemie

Ministrul Sanatatii, Sorina PIntea, a anuntat astazi ca paisprezece persoane au murit pana acum din cauza gripei, cel mai recet caz fiind al uni barbat din Bucuresti care avea si alte afectiuni medicale, Pintea spunand ca suntem la un pas de epidemie, avand in vedere numarul foarte mare de cazuri inregistrat saptamana trecuta.

Ministrul Sanatatii, dupa al 14-lea deces de gripa: Suntem la un pas de epidemie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, vineri, ca 14 persoane au murit pana acum din cauza gripei, cel mai recent caz fiind al unui barbat din Bucuresti, care avea si alte afectiuni medicale. Aceasta a precizat ca suntem la un pas de.

Ministrul Sanatatii, anunt despre vaccinurile antigripale

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri ca stocurile de vaccin antigripal ar putea fi suplimentate daca sunt cereri din partea medicilor de familie si a Directiilor de Sanatate.

O alta persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 11

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 11, dupa ce un barbat in varsta de 60 de ani din judetul Prahova a fost confirmat cu virusul gripal A, informeaza, joi, Institutul National de Sanatate Publica, relateaza Mediafax.

Cum au negociat ministrul Sanatatii si primarul Timisoarei banii pentru noul spital de copii din Timisoara

Ministerul Sanatatii va aloca in acest an 15 milioane de lei pentru finalizarea lucrarilor la noul spital de copii din Timisoara, urmand ca diferenta de sapte milioane necesara finalizarii lucrarilor sa fie asigurata de Primaria Timisoara. Sumele au fost negociate miercuri seara, in fata jurnalistilor, de primarul Nicolae Robu si ministrul Sanatatii Sorina Pintea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )