Libnet.ro
UNICEF

13:45

Comisia Europeana aproba doua scheme de ajutor de stat romanesti - una pentru sprijinirea producatorilor de vin afectati de pandemia de coronavirus si o alta destinata companiilor aeriene care zboara spredinspre Sibiu

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana aproba doua scheme de ajutor de stat romanesti - una pentru sprijinirea producatorilor de vin afectati de pandemia de coronavirus si o alta destinata companiilor aeriene care zboara spredinspre Sibiu

Comisia Europeana a aprobat o schema romaneasca in valoare de 12,4 milioane EUR 59,5 milioane RON) pentru sprijinirea producatorilor de vin afectati de pandemia de coronavirus. Schema a fost aprobata in temeiul cadrului temporar privind ajutoarele de stat. Sprijinul public se va acorda sub forma de subventii directe. Schema este menita sa raspunda nevoilor de lichiditati ale viticultorilor in cauza si sa garanteze ca acestia isi pot continua activitatile si isi pot pastra locurile de munca in timpul pandemiei si dupa aceasta. Se preconizeaza ca peste 1. 000 de producatori vor beneficia de aceasta schema. continuă pe Hotnews

PENTRU SPRIJINIREA PRODUCATORILOR DE VIN SI PENTRU COMPANIILE AERIENE CARE ISI REIAU OPERATIUNILE PE AEROPORTUL DIN SIBIU Comisia Europeana aproba doua scheme romanesti de 14,1 milioane de euro

Comisia Europeana a aprobat o schema romaneasca in valoare de 12,4 milioane de euro 59,5 milioane RON) pentru sprijinirea producatorilor de vin afectati de pandemia de coronavirus.

Comisia Europeana, veste crunta pentru toti romanii. Gata, am primit anuntul sumbru

Miercuri, Comisia Europeana a cerut monitorizarea atenta a situatiei economice a 12 state membre ale UE, inclusiv pe cea din Romania, in contextul observarii unor dezechilibre macroeconomice semnificative. Veste crunta de la Comisia Europeana pentru toti romanii Pachetul de toamna in materie de politici economice, a fost prezentat miercuri de catre Uniunea Europeana. in Raportul .

COMISIA EUROPEANA: Comisia va reexamina situatia bugetara a Romaniei in primavara anului 2021

Comisia Europeana a prezentat astazi, 18 noiembrie, pachetul de toamna pentru politica economica, care include avizele referitoare la proiectele de planuri bugetare ale statelor membre din zona euro PPB) pe 2021 si recomandarile de politica pentru zona euro, inclusiv Romania, potrivit unui comunicat de presa al institutiei europene.

Comisia Europeana, contract cu CureVac pentru o achizitie initiala de 225 de milioane de doze de vaccin impotriva COVID-19

Comisia Europeana a aprobat marti un al cincilea contract, cu compania farmaceutica europeana CureVac, care prevede achizitionarea initiala a 225 de milioane de doze de vaccin in numele statelor membre, plus o optiune de a solicita pana la 180 de milioane de doze suplimentare, care urmeaza sa fie furnizate odata ce vaccinul societatii se va dovedi sigur si eficient impotriva COVID-19.

Energia eoliana din Marea Neagra, un obiectiv pentru Comisia Europeana

Marea Neagra se numara printre marile incluse in noua strategie prezentata, ieri, de Comisia Europeana privind energia din surse regenerabile offshore, care prevede sprijin pentru cresterea de cinci ori a capacitatii eoliene offshore a Europei pana in anul 2030. Strategia propune sporirea capacitatii eoliene offshore a Europei de la nivelul actual de 12 GW la un nivel de cel putin 60 GW pana in 2030 si de 300 GW pana in 2050. Comisia isi propune ca, pana in 2050, sa completeze aceasta capacitate cu 40 GW provenind din energie oceanica, dar si cu energie produsa utilizand alte tehnologii emergente, de exemplu turbine eoliene si panouri solare flotante.

Ungaria, avertizata de Comisia Europeana asupra folosirii vaccinului rusesc anti-COVID

Comisia Europeana a avertizat Ungaria ca administrarea vaccinului rusesc anti-coronavirus, Sputnik V, genereaza o serie de riscuri, scrie Reuters. Ungaria, avertizata de CE asupra folosirii vaccinului.

Comisia Europeana avertizeaza Ungaria asupra utilizarii vaccinului anticoronavirus produs de Rusia

Comisia Europeana a avertizat, joi, Ungaria ca administrarea vaccinului anticoronavirus importat din Rusia genereaza riscuri medicale si ar putea afecta increderea publica, informeaza agentia Reuters.

Comisia Europeana avertizeaza Ungaria asupra utilizarii vaccinului anti-COVID produs de Rusia. Care sunt riscurile

Comisia Europeana a avertizat, joi, Ungaria ca administrarea vaccinului anticoronavirus importat din Rusia genereaza riscuri medicale si ar putea afecta increderea publica, informeaza agentia Reuters.

Comisia Europeana prezinta strategia privind energia din surse regenerabile offshore

Pentru a contribui la atingerea, pana in 2050, a obiectivului neutralitatii climatice vizat de UE, Comisia Europeana prezinta astazi, 19 noiembrie, Strategia UE privind energia din surse regenerabile offshore.

Comisia Europeana trebuie sa isi intensifice procedurile antitrust si de control al concentrarilor economice pentru ca acestea sa fie adaptate la o lume mai globalizata

Comisia Europeana, autoritatea de aplicare a normelor UE in domeniul concurentei, si-a exercitat in general in mod eficace competentele in cadrul procedurilor antitrust si de control al concentrarilor economice si a raspuns prin deciziile sale preocuparilor legate de concurenta, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3354 seconds )