Libnet.ro
UNICEF

20:45

Comisia Europeana, veste crunta pentru toti romanii. Gata, am primit anuntul sumbru

Playtech Playtech,
Comisia Europeana, veste crunta pentru toti romanii. Gata, am primit anuntul sumbru

Miercuri, Comisia Europeana a cerut monitorizarea atenta a situatiei economice a 12 state membre ale UE, inclusiv pe cea din Romania, in contextul observarii unor dezechilibre macroeconomice semnificative. Veste crunta de la Comisia Europeana pentru toti romanii Pachetul de toamna in materie de politici economice, a fost prezentat miercuri de catre Uniunea Europeana. in Raportul . continuă pe Playtech

Avertisment pentru toti romanii care stau la bloc. Asa ceva e ilegal si se lasa cu amenzi grele. Mare atentie la avizier

Romanii care stau la bloc trebuie sa stie ca sunt numeroase obligatii si drepturi la care sa fie atenti. Daca se ajunge la probleme grave, toti au de platit. in primavara iti.

Comisia Europeana, contract cu CureVac pentru o achizitie initiala de 225 de milioane de doze de vaccin impotriva COVID-19

Comisia Europeana a aprobat marti un al cincilea contract, cu compania farmaceutica europeana CureVac, care prevede achizitionarea initiala a 225 de milioane de doze de vaccin in numele statelor membre, plus o optiune de a solicita pana la 180 de milioane de doze suplimentare, care urmeaza sa fie furnizate odata ce vaccinul societatii se va dovedi sigur si eficient impotriva COVID-19.

Banii intra direct pe card. Surpriza facuta de Iohannis pentru toti acesti romani

Pentru finalul de an, Klaus Iohannis a promulgat o lege importanta cand vine vorba de bani. Sigur, nu e pentru toti romanii, dar o parte dintre cetateni se vor bucura maxim. Presedintele Klaus.

Nicusor Dan a facut anuntul soc pentru bucuresteni. Veste crunta in aceasta iarna

Se pare ca locuitorii Capitalei vor avea parte de o iarna grea. Nicusor Dan a anuntat ca reteaua agentului termic este de trei ori mai proasta decat acum trei ani. Nicusor Dan a facut anuntul soc pentru bucuresteni Potrivit lui Nicusor Dan, reteaua principala de caldura din Capitala este de trei ori ma proasta .

Veste formidabila pentru Vocea Romaniei. Anuntul de ultima ora pentru fanii emisiunii

Anuntul surpriza despre emisiunea Vocea Romaniei. Fanii vor fi uluiti de ce se va intampla la PRO TV. Vestea pe care toata lumea o asteapta. Veste formidabila pentru Vocea Romaniei Vestea incredibila pe care toti fanii emisiunii o asteptau. Vocea Romaniei revine la postul de televiziune PRO TV. insa, nu este vorba despre un sezon .

COMISIA EUROPEANA: Comisia va reexamina situatia bugetara a Romaniei in primavara anului 2021

Comisia Europeana a prezentat astazi, 18 noiembrie, pachetul de toamna pentru politica economica, care include avizele referitoare la proiectele de planuri bugetare ale statelor membre din zona euro PPB) pe 2021 si recomandarile de politica pentru zona euro, inclusiv Romania, potrivit unui comunicat de presa al institutiei europene.

Alimentul-medicament care previne multe boli. Toti romanii sunt sfatuiti sa il consume

Marea majoritate a crestinilor de rit ortodox au intrat in Postul Craciunului. Printre alimentele recomandate pentru a fi consumate in aceasta perioada se numara si pestele. Despre beneficiile consumului de peste vorbesc cam toti nutritionistii, si acestea sunt numeroase. Beneficii de sanatate bazate pe dovezi ale consumului de peste Pestele este printre cele mai sanatoase .

Comisia Europeana a aprobat un nou contract pentru achizitia unui vaccin anti-Covid-19

Comisia Europeana intentioneaza sa achizitioneze un prim lot de 225 milioane doze de vaccin anti-Cov.

Comisia Europeana va autoriza un acord cu CureVac pentru 405 milioane de doze de vaccin

Comisia Europeana va autoriza marti un acord cu compania CureVac pentru rezervarea a 405 milioane de doze din potentialul sau vaccin impotriva COVID-19, a anuntat luni presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, potrivit Reuters.

Pericolul din guma de mestecat. Un medic rupe tacerea despre greseala fatala facuta de toti romanii

Cu toate ca poate sa ajute la curatarea dintilor, specialistii atrag atentia ca guma de mestecat poate sa reprezinte un dezastru pentru articulatia dintre osul mandibular si craniu. Pericolul din guma de mestecat Se stie ca rafturile din supermarketuri sunt pline de periute de dinti pentru diverse nevoi si cu diverse proprietati, iar oamenii sunt .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )