Libnet.ro
UNICEF

01:05

Domeniile cu cele mai mari salarii nete vs angajatii cel mai prost platiti DOCUMENT

Adevărul Adevărul,
Domeniile cu cele mai mari salarii nete vs angajatii cel mai prost platiti DOCUMENT

Castigul salarial mediu nominal net a fost 3. 340 lei, in decembrie 2019, in crestere fata de luna precedenta cu 161 lei +5,1%), potrivit datelor publicate marti de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Adevărul

Cele mai mari controverse lansate de Dana Budeanu

Aproape fiecare postare a Danei Budeanu din mediul online starneste controverse. De la postarea ce a dus la incetarea colaborarii sale cu Pro Tv si pana la a-i numi pe barbati fatalai, iata cateva dintre cele mai mari controverse lansate vreodata de Dana Budeanu! .

FIS Children Trophy si FIS SES 2020, cele mai mari competitii de schi alpin din Romania

Peste o suta de schiori din intreaga lume vor participa la doua dintre cele mai mari competitii de schi alpin organziate la noi in tara. Este vorba despre FIS Children Trophy si FIS SES 2020 Race - doua curse inscrise in caldendarul oficial al Federatiei Internationale de Schi FIS).

Dan Barna afirma ca USR si PLUS sustin candidatul care are cele mai mari sanse sa o trimita pe Gabriela Firea acasa

Intrebat pe cine prefera dintre cei doi candidati, Nicusor Dan si Vlad Voiculescu, liderul USR Dan Barna a afirmat ca il sustine pe cel care are sprijinul bucurestenilor. El a precizat ca daca vor fi doi sau trei candidati din zona de dreapta, atunci Gabriela Firea va castiga din nou alegerile.

Unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din Silicon Valley vine in Europa. O romanca ar putea conduce sucursala europeana

Sequoia Capital, este un fond de investitii de tip venture capital, din Silicon Valley, cunoscut pentru investitiile sale in Google, Apple, PayPal, Dropbox, LinkedIn, Eventbrite, Airbnb, Stripe, WhatsApp, dar si in unicornul romanesc UiPath, deschide un birou la Londra, care se vehiculeaza ca ar putea fi condus de o romanca, scrie sifted. eu.

Scandalul de spionaj din Elvetia se lasa cu demisii la varful uneia dintre cele mai mari banci

Directorul executiv al Credit Suisse, Tidjane Thiam, a demisionat, pe fondul presiunilor investitorilor in urma unui scandal de spionaj, cercetat de autoritatile de reglementare elvetiene, anunta Reuters.

Make-up si hairstyle la Premiile Oscar 2020. Cele mai frumoase aparitii!

Cel mai important eveiment al anului la Hollywood, gala de decernare a Premiilor Oscar, aduce in prim plan nu doar tinute spectaculoase, ci si machiaje si coafuri pe masura! Iata cateva dintre cele mai apreciate look-uri de noaptea trecuta! .

Salvati Copiii: Cele mai multe dintre victimele abuzului sexual in mediul online sunt copii cu varsta mai mica de 10 ani Metodele prin care copiii sunt exploatati pe internet

Numarul cazurilor de abuz sexual asupra copiilor in mediul online a crescut anul trecut fata de 2018, arata statisticile colectate de Organizatia Salvati Copiii. Astfel, mai mult de jumatate dintre cazurile raportate in 2019 printr-o linie care functioneaza ca punct de raportare pentru utilizatorii de Internet reprezinta materiale ce infatiseaza abuz sexual asupra copiilor. Potrivit datelor organizatiei, 1. 594 din cele 2. 713 de cazuri reprezinta materiale care infatiseaza abuz sexual, iar cele mai multe dintre victime sunt copii cu varsta mai mica de 10 ani.

Cele mai tari meme-uri virale dupa ce Timothee Chalamet a venit la Oscaruri asa!

Timothee Chamalet a pasit pe covorul rosu al Oscarurilor din acest an intr-o tinuta ce parea mai degraba o uniforma de lucru! Iata cele mai tari meme-uri devenite virale in urma acestei aparitii! .

Cele mai elegante cupluri de la Premiile Oscar 2020

De la Natalie Portman si Menjamin Millepied sau Scarlett Johansson si Colin Jost pana la Rami Malek si Lucy Boynton ori Tom Hanks si Rita Wilson, iata care au fost cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2020.

Premier League, campionatul cu cele mai multe goluri marcate

Prima liga engleza este campionatul in care au fost marcate cele mai multe goluri in actualul sezon.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )