Libnet.ro
UNICEF

15:30

Veste buna pentru romani inainte de Sarbatori: al 13-lea SALARIU

B1 B1,
Veste buna pentru romani inainte de Sarbatori: al 13-lea SALARIU

TICHETE-CADOU de Craciun: Luna decembrie aduce cu sine mult asteptatele petreceri de Craciun la birou la care pot participa atat angajatii firmei, cat si partenerii de afaceri. Cum pot fi inregistrate. continuă pe B1

Ludovic Orban, anunt ingrijorator pentru romani: Ne-au lasat astia un buget praf!. Ce masuri se vor lua imediat

Anuntul facut de catre Ludovic Orban, la doar o zi dupa al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2019, este unul cat se poate de ingrijorator, pentru romani. Premierul a oferit, luni, cateva detalii despre modul in care se vor desfasura lucrurile, odata cu incheierea luptei electorale pentru Cotroceni. Ludovic Orban, anunt ingrijorator pentru romani: .

Un fost ministru de Finante lanseaza un scenariu ingrijorator pentru romani. Legea salarizarii si legea pensiilor ar putea fi inghetate

Un fost ministru de finante lanseaza un scenariu ingrijorator pentru romani. Legea salarizarii si legea pensiilor ar putea fi inghetate, din cauza deficitului bugetar. Gheorghe Ialomitianu sustine ca acest.

Ludovic Orban, declaratii de ultima ora despre pensii! Anuntul mult asteptat de romani

Ludovic Orban a facut declaratii despre pensii, dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale. Premierul Romaniei a sustinut ca urmeaza sa aiba o discutie cu toti ministrii, pentru a putea pune la punct toate detaliile rectificarii bugetare. Ludovic Orban, dclaratii despre pensii. Veste buna pentru romani Rectificarea bugetara ar putea sa fie adoptata la .

Veste mare pentru Huawei in America: cum se schimba relatia cu Microsoft

Huawei a primit inca doua saptamani de prelungire a licentei de colaborare cu firme americane. Totodata, sunt firme care au aplicat ca sa poata colabora cu aceasta companie. Si o veste.

REGULILE S-AU SCHIMBAT RADICAL! VEZI cine NU MAI ARE DREPTUL sa faca SCOALA DE SOFERI! VESTI proaste pentru ROMANI

Vesti proaste pentru viitorii soferi din Romania! BOMBA MONDENA! FUEGO SI MIRABELA DAUER NU SE MAI FERESC S-A AFLAT ADEVARUL DESPRE RELATIE! FANII SUNT ULUITI GALERIE FOTO) Conform unor noi reguli din.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Olguta Vasilescu, mesaj pentru romani in ziua alegerilor prezidentiale

Olguta Vasilescu a votat duminica dimineata, la Colegiul Sfantul Sava din Bucuresti, alaturi de Viorica Dancila. Fostul ministru al Muncii a declarat ca a votat pentru o Romanie.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )