Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ludovic Orban, anunt ingrijorator pentru romani: Ne-au lasat astia un buget praf!. Ce masuri se vor lua imediat

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, anunt ingrijorator pentru romani: Ne-au lasat astia un buget praf!. Ce masuri se vor lua imediat

Anuntul facut de catre Ludovic Orban, la doar o zi dupa al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2019, este unul cat se poate de ingrijorator, pentru romani. Premierul a oferit, luni, cateva detalii despre modul in care se vor desfasura lucrurile, odata cu incheierea luptei electorale pentru Cotroceni. Ludovic Orban, anunt ingrijorator pentru romani: . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, anunt de ultima ora privind rectificarea bugetara. Cand vin banii pentru salarii si facturile restante

Rectificarea bugetara ar putea fi adoptata pana la finalul acestei saptamani, da asigurari Ludovic Orban. Premierul a declarat ca ministrul Finantelor va avea chiar astazi o discutie cu toti ministrii.

Ludovic Orban, anunt-bomba: Toti prefectii din timpul guvernului PSD vor fi schimbati

Premierul Ludovic Orban a anuntat vineri seara, la Pitesti, ca toti prefectii si subprefectii numiti in timpul guvernarii anterioare vor fi schimbati dupa turul al doilea al alegerilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ludovic Orban, gest inedit pentru Klaus Iohannis, in ziua votului

Ludovic Orban a luat decizia de a-l astepta pe presedintele Klaus Iohannis sa voteze, la Liceul Jean Monnet din Capitala, locul in care voteaza de obicei personalitati.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Ludovic Orban: Am votat pentru o Romanie care sa se dezvolte, o Romanie in care institutiile statului sa serveasca cetateanul

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban a declarat duminica, dupa ce a votat la alegerile prezidentiale, ca a votat pentru o Romanie care sa se dezvolte, o Romaniei in care institutiile statului sa serveasca cetateanul si in care legea e lege pentru toti.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Ludovic Orban: Am votat pentru o Romanie care sa se dezvolte, o Romanie in care institutiile statului sa serveasca cetateanul

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban a declarat duminica, dupa ce a votat la alegerile prezidentiale, ca a votat pentru o Romanie care sa se dezvolte, o Romaniei in care institutiile statului sa serveasca cetateanul si in care legea e lege pentru toti.

Premierul Ludovic Orban, la Bals pentru a marca inceperea lucrarilor la tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova - Pitesti

Prim-ministrul Ludovic Orban se va afla vineri, la Bals, in judetul Olt, pe santierul tronsonului 2 al Drumului Expres Craiova Pitesti, vizita care are loc in ultima zi a campaniei electorale. pentru alegerile prezidentiale.

Ludovic Orban, declaratii de ultima ora despre pensii! Anuntul mult asteptat de romani

Ludovic Orban a facut declaratii despre pensii, dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale. Premierul Romaniei a sustinut ca urmeaza sa aiba o discutie cu toti ministrii, pentru a putea pune la punct toate detaliile rectificarii bugetare. Ludovic Orban, dclaratii despre pensii. Veste buna pentru romani Rectificarea bugetara ar putea sa fie adoptata la .

SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat ca pana luni Guvernul va avea finalizate scenariile si formulele care stau la baza propunerilor privind cresterea salariului minim, dupa care vor fi.

Ludovic Orban pariaza pe un scor de 69,5% pentru Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, pariaza pe un scor de 69,5% pentru Klaus Iohannis la prezidentiale. La sediul PNL au ajuns deja mai multi lideri liberali, intre care Ludovic Orban, Alina Gorghiu si Rares.

Lovitura grea pe care o pregateste Ludovic Orban! inca mai au timp sa-si scrie demisiile dupa alegeri

In prima parte a zilei de vineri, premierul Ludovic Orban se intalnea cu ambasadorul SUA Hans Klemm, iar seara l-a gasit la Pitesti, anuntand razboi prefectilor. Ce lovitura pregateste presedintele PNL? Lovitura grea pe care o pregateste Ludovic Orban Vineri dimineata, premierul Ludovic Orban a avut o intrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )