Libnet.ro
UNICEF

07:30

Amnistie fiscala pentru anumite persoane fizice. Cine va fi scutit de plata unor contributii

Adevărul Adevărul,
Amnistie fiscala pentru anumite persoane fizice. Cine va fi scutit de plata unor contributii

Ministerul Finantelor incearca sa repare inechitatile create in ultimii ani in legatura cu deciziile de impunere trimise contribuabililor prin care acestia sunt obligati la plata CASS desi veniturile lor au fost mai mici decat salariul minim pe economie. continuă pe Adevărul

O amnistie fiscala ceruta de Dancila din cauza ANAF

Viorica Dancila i-a cerut ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, sa ia masuri in ceea ce priveste deciziile de impunere emise recent de ANAF pentru anii 2014-2017. Chiar i-a sugerat un soi de amnistie fiscala pentru cei aflati in situatia in care au primit plicurile de la Fisc. Conform noii idei, unii vor ajunge sa plateasca mai putin, iar altii deloc.

UPDATE O amnistie fiscala ceruta de Dancila din cauza ANAF. Finantele iau masuri

Viorica Dancila i-a cerut ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, sa ia masuri in ceea ce priveste deciziile de impunere emise recent de ANAF pentru anii 2014-2017. Chiar i-a sugerat un soi de amnistie fiscala pentru cei aflati in situatia in care au primit plicurile de la Fisc. Conform noii idei, unii vor ajunge sa plateasca mai putin, iar altii deloc. UPDATE Vezi care sunt masurile pe care le va lua Ministerul.

HOROSCOP 9 MAI. Vesti excelente pentru trei dintre zodii. Cine se alege cu banii, cine se afirma la job

Horoscop 9 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop9 mai Berbec in acesta perioada acordati o importanta foarte mare relatiei cu prietenii apropiati. Este foarte posibil sa disc.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )