Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 9 MAI. Vesti excelente pentru trei dintre zodii. Cine se alege cu banii, cine se afirma la job

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 9 MAI. Vesti excelente pentru trei dintre zodii. Cine se alege cu banii, cine se afirma la job

Horoscop 9 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop9 mai Berbec in acesta perioada acordati o importanta foarte mare relatiei cu prietenii apropiati. Este foarte posibil sa disc. continuă pe Antena3

SENAT - COMISIA JURIDICA Raport de admitere pentru trei dintre candidatii la functia de judecator CCR

Comisia juridica din Senat a dat marti raport de admitere pentru trei din cei patru candidati inscrisi pentru un mandat de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR).

HOROSCOP 7 MAI. Se intampla o minune pentru nativii unei zodii! Bucurie mare!

Horoscop 7 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec. Daca stai si asculti doar povesti lacrimogene, vei incepe sa scoti si tu la iveala doar frustrari, suparari,.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 8 mai. Gemenii trebuie sa invete sa se abtina, Berbecii primesc ajutor acasa

Iata pentru MIERCURI 8 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 7 mai. Taurii au parte de ghidare divina, Gemenii sunt sustinuti in munca

Iata pentru MARTI 7 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 6 mai. Taurii trebuie sa aiba incredere in propriile sentimente, Berbecii sunt incurajati sa isi urmeze visele

Iata pentru LUNI 6 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Vesti proaste pentru pacientii romani! Mai putine servicii medicale gratuite

Ministrul Sanatatii vine cu vesti proaste pentru pacientii romani, cei care sunt asigurati in sistemul public. Pachetul de servicii medicale de baza, cel gratuit, de care beneficiaza acestia, ar putea fi redus. Ministrul Sanatatii revine la o idee mai veche a celor care s-au perindat pe la carma institutiei. E vorba de reducerea pachetului de [] .

Vesti bune pentru profesori. Noi modificari in legea educatiei nationale

Vesti bune pentru profesori. Acestia isi vor putea reduce numarul de ore fara a li se diminua salariul. Senatul a adoptat luni un proiect legislativ care prevede ca profesorii sau invatatorii care.

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana in curs. Gemenii se elibereaza de resentimete legate de bani, Berbecii au scapat de obstacole

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 6-12 mai 2019. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta perman.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 7 mai. Vesti cumplite de la meteorologi

Vremea se va raci accentuat fata de ziua precedenta, devenind deosebit de rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime se vor situa in general intre 6 si 16 grade, iar.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 6 mai. Vesti neasteptate de la meteorologi

Luni, 6 mai, vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate in cea mai mare parte a tarii si se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice si izolat caderi de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )