Libnet.ro
UNICEF

06:15

Schimburile comerciale romano-turce, estimate la 7 miliarde euro, in 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Schimburile comerciale romano-turce, estimate la 7 miliarde euro, in 2019

Investitorii turci vor sa intre pe piata constructiilor si in domeniul sanatatii din tara noastra, si sa participe la lucrarile de mare infrastructura de care domeniul transporturilor are nevoie, au sustinut reprezentantii acestora in cadrul Forumului de afaceri romano-turc organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

DE LA 35,4 LA 34,9 MILIARDE EURO Rezervele valutare la BNR - in scadere

Rezervele valutare la Banca Nationala a Roma-niei BNR) au scazut de la 35,4 la 34,9 miliarde euro, la finalul lui octombrie fata de luna anterioara, conform datelor transmise, vineri, de banca centrala.

ANGAJATII ACTIONEAZA FRANA Sindicatele Volkswagen au decis blocarea investitiei de1,3 miliarde euro in Turcia

Puternicele sindicate de la grupul german Volkswagen AG VW) s-au angajat sa blocheze planul producatorului auto de a construi in Turcia o fabrica de 1,3 miliarde de euro 1,4 miliarde de dolari) pana cand nu se vor opri violentele provocate de operatiunile militare derulate de Ankara in Siria, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

China si Franta au semnat contracte comerciale de 15 miliarde de dolari

China si Franta au semnat contracte comerciale in valoare totala de 15 miliarde de dolari si si-au reafirmat sprijinul pentru Acordul ireversibil de la Paris referitor la schimbarile climatice, in timpul unei vizite la Beijing a presedintelui francez Emmanuel Macron, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )