Libnet.ro
UNICEF

05:30

NOUA CASA, un program de lux. Mai pot tinerii sa-l acceseze? Topul stirilor economice ale saptamanii

Antena3 Antena3,
NOUA CASA, un program de lux. Mai pot tinerii sa-l acceseze? Topul stirilor economice ale saptamanii

Saptamana aceasta, la BizNews, specialistii au vorbit despre impactul dezechilibrului dintre numarul angajatilor vs. numarul pensionarilor, despre care sunt castigatorii programului de lux NOUA CASA, dar si despre Ordonanta care acorda somaj tehnic angajatilor din companiile inchise din cauza COVID-19. continuă pe Antena3

Noua Casa 2020. Guvernul a adopat programul. Care sunt noile conditii de creditare pentru romani

Programul Noua Casa, referitor la stimularea achizitiilor imobiliare de catre familiile tinere, a fost aprobat, astazi, de Guvernul Orban. Anuntul a fost facut de seful Cancelariei premierului, Ionel Danca. Guvernul a aprobat programul Noua Casa in forma aprobata de Guvern, programul Noua Casa, care inlocuieste mult mai cunoscutul program Prima Casa, permite garantarea cu 60% .

Noua Casa, programul guvernamental care inlocuieste Prima Casa. Cele mai importante modificari. Cine poate participa

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii anunta inceperea in scurt timp a noului program Noua Casa, care va continua in buna masura spiritul programului Prima Casa. Programul vine cu noi facilitati in schema de finantare-garantare oferita de stat prin Ministerul Finantelor Publice.

Totul despre Noua Casa: ce salariu iti trebuie ca sa-ti iei o casa in Romania, cu ajutor de la stat

Programul Prima Casa s-a transformat in Noua Casa in 2020, iar ieri s-au batut in cuie ultimele detalii ca sa-ti cumperi o casa cu ajutor de la stat. Noul program de facilitare a achizitiei.

Noua Casa va fi functional din 15 august. Autoritati: Nu vor creste preturile apartamentelor

Programul Noua Casa va fi functional incepand cu data de 15 august, iar autoritatile dau asigurari ca nu vor creste preturile apartamentelor din cauza modificarilor aduse prin acest program.

Programul Noua Casa. Valoarea maxima a creditului pe care il pot accesa romanii

Programul Noua casa este destinat achizitionarii de locuinte noi. Acesta poate fi accesat de persoanele care nu detin singure sau impreuna cu sotulsotia o locuinta, sau celor care au una cu o.

Un clujean munceste aproape 12 ani ca sa-si cumpere un apartament. Un brasovean doar 10, iar un giurgiuvean putin peste 5 ani. Iar Noua Casa va ingreuna si mai mult situatia

Cu salariile usor diminuate din cauza pandemiei si pe o piata imobiliara in efervescenta mai ales din cauza programului guvernamental Noua Casa, un roman va trebui sa lucreze mai mult pentru a-si cumpara un apartament. HotNews a analizat 21 de capitale de judet din Romania, pe baza datelor privind salariile nete transmise de Institutul National de Statistica) si a pretutilor comunicate de imobiliare. ro. Clujul ramane orasul cel mai scump, unde pentru un apartament de 60 de metri patrati ar trebui sa lucrezi aproape 12 ani pentru a-l putea achizitiona. Cu cateva luni mai mult decat cu un an in urma. Vestea proasta e ca apartamentele se vor scumpi, spun specialisti care nu au interese in domeniul imobiliar.

Programul Noua Casa: Cand demareaza si care sunt conditiile

Programul guvernamental Prima Casa modificat prin programul O casa, o familie devine Noua Casa si va demara in scurt timp, anunta Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM).

Noua casa se imparte pe case noi si case vechi

Plafoanele programului guvernamental Noua Casa sunt diferentiate functie de vechimea locuintei car.

Programele Noua casa si IMM Leasing, aprobate de Guvern

Guvernul a aprobat in sedinata de miercuri noua ordonante de urgenta, doua dintre acestea fiind cele referitoare la programul Noua casa si programul IMM Leasing. Premierul Ludovic Orban a declarat la inceputul sedintei de miercuri ca obiectivul principal al sedintei de astazi este adoptare actelor normative necesare pentru implementarea programului de relansare economica.

FNGCIMM: Prima Casa devine Noua Casa, varianta revizuita

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM) va demara in scurt timp noul program Noua Casa, initiat si aprobat ieri de Guvernul Romaniei, anunta FNGCIMM intr-un comunicat. Potrivit institutiei, Noua Casa va continua in buna masura spiritul programului Prima Casa, dar va aduce noi facilitati in schema de finantare-garantare oferita de Ministerul Finantelor Publice.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )