Libnet.ro
UNICEF

17:30

Noua Casa, programul guvernamental care inlocuieste Prima Casa. Cele mai importante modificari. Cine poate participa

Antena3 Antena3,
Noua Casa, programul guvernamental care inlocuieste Prima Casa. Cele mai importante modificari. Cine poate participa

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii anunta inceperea in scurt timp a noului program Noua Casa, care va continua in buna masura spiritul programului Prima Casa. Programul vine cu noi facilitati in schema de finantare-garantare oferita de stat prin Ministerul Finantelor Publice. continuă pe Antena3

Programul Noua Casa: Cand demareaza si care sunt conditiile

Programul guvernamental Prima Casa modificat prin programul O casa, o familie devine Noua Casa si va demara in scurt timp, anunta Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM).

Noua Casa 2020. Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a accesa creditul garantat de stat

Programul Prima Casa se modifica din nou. Se va numi Noua Casa si va permite celor care il acceseaza sa ia imprumuturi mai mari , de pana la 100. 000 de euro. Propunerea de modificare a programului Prima Casa.

Programul guvernamental Prima Casa, modificat prin programul O casa, o familie devine Noua Casa

FNGCIMM anunta demararea in scurt timp a noului program Noua Casa, initiat de Guvernul Romaniei, care va continua in buna masura spiritul programului Prima Casa, dar care aduce noi facilitati in schema de finantare-garantare oferita de stat, prin Ministerul Finantelor Publice, se arata intr-un comunicat transmis de FNGCIMM.

Noua Casa 2020. Guvernul a adopat programul. Care sunt noile conditii de creditare pentru romani

Programul Noua Casa, referitor la stimularea achizitiilor imobiliare de catre familiile tinere, a fost aprobat, astazi, de Guvernul Orban. Anuntul a fost facut de seful Cancelariei premierului, Ionel Danca. Guvernul a aprobat programul Noua Casa in forma aprobata de Guvern, programul Noua Casa, care inlocuieste mult mai cunoscutul program Prima Casa, permite garantarea cu 60% .

Programul Noua Casa, o capcana pentru restul vietii: ce zic expertii

In teorie, statul roman te ajuta sa-ti cumperi o locuinta in rate prin intermediul programului Noua Casa, fostul Prima Casa. in practica, te ajuta sa te inhami la o cheltuiala pe.

Programele Noua casa si IMM Leasing, aprobate de Guvern

Guvernul a aprobat in sedinata de miercuri noua ordonante de urgenta, doua dintre acestea fiind cele referitoare la programul Noua casa si programul IMM Leasing. Premierul Ludovic Orban a declarat la inceputul sedintei de miercuri ca obiectivul principal al sedintei de astazi este adoptare actelor normative necesare pentru implementarea programului de relansare economica.

Totul despre Noua Casa: ce salariu iti trebuie ca sa-ti iei o casa in Romania, cu ajutor de la stat

Programul Prima Casa s-a transformat in Noua Casa in 2020, iar ieri s-au batut in cuie ultimele detalii ca sa-ti cumperi o casa cu ajutor de la stat. Noul program de facilitare a achizitiei.

Noua casa se imparte pe case noi si case vechi

Plafoanele programului guvernamental Noua Casa sunt diferentiate functie de vechimea locuintei car.

Programul Noua Casa. Valoarea maxima a creditului pe care il pot accesa romanii

Programul Noua casa este destinat achizitionarii de locuinte noi. Acesta poate fi accesat de persoanele care nu detin singure sau impreuna cu sotulsotia o locuinta, sau celor care au una cu o.

Programul Noua Casa: cat va fi plafonul si ce avans se va cere pentru locuintele noi

Asa cum va anuntam zilele trecute, Guvernul anunta pe ordinea de zi ordonanta de urgenta prin care sa fie modificate conditiile acordarii creditelor din partea statului, marindus-se astfel plafonul pana la 140. 000 de euro, cu alte cuvinte o dublare a plafonului de creditare. Programul Noua Casa: cat va fi plafonul si ce avans se va .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )