Libnet.ro
UNICEF

21:15

Amanarea ratelor la banci, un mar otravit pentru consumatori

Hotnews Hotnews,
 Amanarea ratelor la banci, un mar otravit pentru consumatori

Asociatia Consumers UnitedConsumatorii Uniti atrage atentia asupra efectelor negative pentru consumatori si contrare scopului declarat, de a ajuta debitorii afectati de criza generata de epidemiep, pe care le va avea ordonanta de urgenta a Guvernului privind acordarea unor facilitati pentru creditele acordate de institutii de credit si institutii financiare nebancare anumitor categorii de debitori. Astfel, modalitatea de suspendare a platii ratelor, prin care dobanda datorata de debitori corespunzatoare sumelor scadente se capitalizeaza la soldul creditului existent la finele perioadei de suspendare nu face decat sa adauge costuri suplimentare pentru consumatorii care se incadreaza in conditiile prevazute in lege, adica cei afectati direct sau indirect de criza generate de pandemia COVID-19. continuă pe Hotnews

Amanarea ratelor la banci, aprobata: Ce conditii trebuie sa indeplineasca imprumutatii

Ordonanta de urgenta care prevede amanarea ratelor bancare cu o perioada de pana la maximum 9 luni a fost publicata si cuprinde si o serie de conditii pe care trebuie sa le indeplineasca imprumutatii.

Amanarea ratelor, un cadou otravit? Un finantist avertizeaza ca ratele vor creste si cu 15-20% la credite imobiliare. Cum ar fi trebuit ajutati creditorii

Finantistul Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR) a calculat efectele ordonantei privind amanarea ratelor, precizand ca, de fapt, ratele pentru credite imobiliare vor creste cu 15-20% si ca un altfel de ajutor s-ar fi impus.

E gata aprobata OUG privind amanarea ratelor la banci

Executivul a aprobat masuri privind amanarea platii ratelor la banca atat pentru persoane fizice, ca.

Consumatori: Amanarea ratelor la credite impovareaza si mai mult imprumutatii, ajutand de fapt bancile

Amanarea ratelor la credite nu sprijina in mod real debitorii, acorda beneficii substantiale bancilor si institutiilor financiare nebancare si sunt chiar mai dezavantajoase decat unele dintre solutiile propuse de anumiti finantatori, considera asociatiile care reprezinta consumatorii.

Ministrul Finantelor: Am discutat cu BNR si sistemul bancar amanarea ratelor la banci 9 luni. Au agreat propunerea (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, miercuri, ca romanii ar putea sa-si amane ratele la banci pana la noua luni de zile. Citu precizeaza ca a discutat cu oficialii BNR si cu cei ai.

Ministrul Finantelor: Am discutat cu BNR si sistemul bancar amanarea ratelor la banci 9 luni. Au agreat propunerea (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, miercuri, ca romanii ar putea sa-si amane ratele la banci pana la noua luni de zile. Citu precizeaza ca a discutat cu oficialii BNR si cu cei ai.

BNR: Amanarea ratelor din cauza crizei COVID 19 nu presupune reclasificarea creditelor

Amanarea ratelor bancare din cauza crizei COVID 19 nu presupune restructurarea creditelor, au anuntat, aseara, reprezentantii Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Amanarea ratelor pentru 9 luni: ce inseamna, de fapt, si cum o poti face

Florin Citu, ministrul Finantelor, a prezentat ordonanta de urgenta pentru amanarea ratelor. Va fi posibila, pana la 9 luni, doar ca nu va fi chiar cea mai buna solutie. Nu va fi cea mai.

Citu, despre amanarea ratelor: E foarte posibil ca ratele sa creasca dupa 9 luni, chiar si pentru cei care nu le-au amanat. Calculele finantistilor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a explicat ca amanarea ratelor bancare in acest moment este un lucru foarte bun, dar ca este foarte posibil ca dupa 9 luni acestea sa creasca, si nu numai pentru cei care le-au amanat, ci si pentru cei care le-au platit la timp.

Citu despre amanarea ratelor bancare: termenul de depunere a cererilor ar putea fi prelungit. Cand vor aparea normele de aplicare

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a tinut sa faca o serie de precizari legate de ordonanta pentru amanarea ratelor bancare, aprobata joi in sedinta de Guvern.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2122 seconds )