Libnet.ro
UNICEF

13:15

Noi modificari la OUG 114. Guvernul anunta masuri pentru sectorul comunicatiilor

Adevărul Adevărul,
Noi modificari la OUG 114. Guvernul anunta masuri pentru sectorul comunicatiilor

Guvernul va modifica Ordonanta 114 in domeniul comunicatiilor, pentru a calibra unele prevederi in vederea licitatiei tehnologiei 5G, care va avea loc in acest an. Dupa adoptarea OUG 114, unii operatori telecom au anuntat ca iau in considerare sa nu mai participe la aceasta licitatie. continuă pe Adevărul

GUVERNUL ANUNTA: Masuri pentru sprijinirea cetatenilor afectati de inundatii

Guvernul a anuntat, astazi, ca va lua masuri urgente pentru sprijinirea cetatenilor afectati de inundatii, pe baza unui raport care a fost solicitat Ministerului Afacerilor Interne MAI).

BVB: Modificarile aduse OUG 114, o masura in directia buna

Bursa de Valori Bucuresti BVB), institutie fundamentala a pietei de capital, saluta decizia Guvernului, care a modificat in sedinta de joi prevederile OUG 114 cu privire la Pilonul II de pensii, astfel incat sa ofere conditii imbunatatite raportat la cadrul legal creat la finalul anului trecut, se spune intr-un comunicat al institutiei.

Isarescu: OUG 114 a contribuit la un episod de depreciere moderata a monedei nationale, in ianuarie. Nu prin curs ar trebui corectat dezechilibrul extern, ci prin reforme si ajustari fiscale

Adoptarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 114 la sfarsitul anului trecut a contribuit, printre altele, la incertitudinea din piata, dar si la un episod de depreciere moderata a monedei nationale in ianuarie 2019. Astfel, stabilitatea relativa a cursului de schimb al leului, cu care ne-am obisnuit, a fost putin afectata. Evident, o anumita marja de volatilitate este naturala, dar permiteti-mi sa subliniez ca nu prin curs ar trebui corectat dezechilibrul extern, ci prin reforme structurale si ajustari fiscale, a spus guvernatorul BNR Mugur Isarescu la o intalnire la sediul AmCham.

ALIN BURCEA, PARALELA 45: Fara masuri pentru incurajarea incomingului, plimbam banii dintr-un buzunar in altul

Estimam o crestere de 15% in acest an, la un volum de vanzari de 70 de milioane de euro * Antalya va fi si anul acesta vedeta sezonului * Valoarea medie a unui sejur pe charter este de 685 de euro, anul acesta Reporter: Cum se vede industria turismului in 2019 in general? Dar pentru Paralela 45? Alin Burcea: 2019 a inceput cu un val de cereri de vacante in Romania si in strainatate, in perioada de Early Booking, ceea ce a dus, in cazul nostru, la o crestere cu o treime a volumului de vanzari in perioada ianuarie-martie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )