Libnet.ro
UNICEF

00:07

Florin Citu, catre Marcel Ciolacu: Sper sa va gaseasca sanatos comunicatul INS! Institutul National de Statistica confirma estimarile mele!

B1 B1,
Florin Citu, catre Marcel Ciolacu: Sper sa va gaseasca sanatos comunicatul INS! Institutul National de Statistica confirma estimarile mele!

In primul semestru al acestui an, Produsul Intern Brut PIB) al Romaniei a crescut cu 2,4%, serie bruta, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, si cu 0,3%, fata de semestrul anterior, potrivit datelor pu. continuă pe B1

Citu catre Ciolacu: Sper sa va gaseasca sanatos comunicatul INS

Ministrul Finantelor i-a ironizat, vineri, pe Facebook pe liderii PSD, dupa ce Institutul National de Statistica a publicat ultimele datele economice. Citu spune ca a explicat anuntul INS pentru social democratii: Ciolacu pune mana pe carte, Alfred MiniMiss si Budai the driver.

Florin Citu: Acest mesaj trebuie citit in special de Ciolacu. Nu-l intelegeati daca-l citeati singur

Florin Citu a postat in urma cu cateva minute un mesaj pe o retea sociala, prin care doreste sa ii explice lui Marcel Ciolacu ultimul comunicat venit de la Institutul National de Statistica.

Citu: Domnule Ciolacu, sper sa va gaseasca sanatos comunicatul INS!

INS confirma estimarile mele! Exista probabilitatea foarte mare sa nu avem doua trimestre consecuti.

MARCEL CIOLACU: Presedintele Iohannis a promis cadrelor medicale un stimulent de 500 de euro

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca medicii nu primit nici pana acum stimulentele de 500 de euro promise de presedintele Klaus Iohannis. Guvernul PNL insa nu a respectat promisiunea, drept dovada ca nici acum, dupa 2 luni de zile, niciun medic nu a primit banii promisi cu atata tam tam, sustine el.

MARCEL CIOLACU: De bun simt ar fi ca domnul Orban sa-si dea demisia

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a cerut public demisia primului ministru Ludovic Orban, acuzand Guvernul pentru vidul legislativ care urmeaza iesirii Romaniei din starea de urgenta.

Marcel Ciolacu cere demisia lui Orban: Ar fi de bun simt.Nu se poate sa lasi un vid legislativ de trei zile

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a cerut public demisia primului ministru Ludovic Orban, acuzand Guvernul pentru vidul legislativ care urmeaza iesirii Romaniei din starea de urgenta. Ciolacu anunta ca PSD intentioneaza sa depuna o motiune de cenzura, dar nu in perioada starii de urgenta sau a strii de alerta.

Marcel Ciolacu: Ar fi de bun simt ca Ludovic Orban sa-si dea demisia luni

Presedintele Camerei Deputatilor si al PSD, Marcel Ciolacu, considera ca premierul Ludovic Orban ar trebui sa-si dea demisia luni. E de nepermis sa ai o astfel de scapare la un asemenea nivel. Sa lasi un vid legislativ de trei zile si nimeni sa nu-si dea demisia sau sa nu fie responsabil, a spus Ciolacu.

Adevaratul motiv pentru care a lesinat Marcel Ciolacu. Medicii au descoperit cauza

Marcel Ciolacu a dezvaluit in exclusivitate la Antena 3 care a fost cauza starii de lesin pe care a avut-o acum cateva zile la o conferinta de presa. in primul sau interviu dupa incident, presedintele interimar al PSD a spus ca a suferit o cadere de tensiune din cauza stresului, pentru care a primit imediat tratament.

Marcel Ciolacu: Starea de lesin a fost cauzata de stres si de oboseala, dar si de acuzele presedintelui Iohannis

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca starea de lesin din conferinta de presa de zilele trecute a fost cauzata de oboseala, de stres, dar si de lupta politica din ultimele zile si de supararea cauzata inclusiv de declaratiile presedintelui Klaus Iohannis.

Florin Citu: Nu va fi austeritate in sectorul bugetar Este redusa probabilitatea unei recesiuni tehnice Nu va fi nicio discutie despre taieri de salarii si pensii

Sectorul bugetar nu avea de suferit, asa s-a intamplat 2010, si nu se va ajunge la taieri de salarii sau pensii, a afirmat Florin Citu, ministrul finantelor, la Digi 24. Acesta a repetat ca ca discutiile despre taieri de salarii sau pensii trebuie scoase din spatiul public. Ministrul a mai spus ca in conditiile cresterii economice pe primul trimestru, este redusa foarte mult probabilitatea unei recesiuni tehnice in Romania in 2020.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )