Libnet.ro
UNICEF

15:30

Marcel Ciolacu: Starea de lesin a fost cauzata de stres si de oboseala, dar si de acuzele presedintelui Iohannis

Hotnews Hotnews,
 Marcel Ciolacu: Starea de lesin a fost cauzata de stres si de oboseala, dar si de acuzele presedintelui Iohannis

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca starea de lesin din conferinta de presa de zilele trecute a fost cauzata de oboseala, de stres, dar si de lupta politica din ultimele zile si de supararea cauzata inclusiv de declaratiile presedintelui Klaus Iohannis. continuă pe Hotnews

Adevaratul motiv pentru care a lesinat Marcel Ciolacu. Medicii au descoperit cauza

Marcel Ciolacu a dezvaluit in exclusivitate la Antena 3 care a fost cauza starii de lesin pe care a avut-o acum cateva zile la o conferinta de presa. in primul sau interviu dupa incident, presedintele interimar al PSD a spus ca a suferit o cadere de tensiune din cauza stresului, pentru care a primit imediat tratament.

MARCEL CIOLACU: De bun simt ar fi ca domnul Orban sa-si dea demisia

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a cerut public demisia primului ministru Ludovic Orban, acuzand Guvernul pentru vidul legislativ care urmeaza iesirii Romaniei din starea de urgenta.

Marcel Ciolacu cere demisia lui Orban: Ar fi de bun simt.Nu se poate sa lasi un vid legislativ de trei zile

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a cerut public demisia primului ministru Ludovic Orban, acuzand Guvernul pentru vidul legislativ care urmeaza iesirii Romaniei din starea de urgenta. Ciolacu anunta ca PSD intentioneaza sa depuna o motiune de cenzura, dar nu in perioada starii de urgenta sau a strii de alerta.

Marcel Ciolacu: Ar fi de bun simt ca Ludovic Orban sa-si dea demisia luni

Presedintele Camerei Deputatilor si al PSD, Marcel Ciolacu, considera ca premierul Ludovic Orban ar trebui sa-si dea demisia luni. E de nepermis sa ai o astfel de scapare la un asemenea nivel. Sa lasi un vid legislativ de trei zile si nimeni sa nu-si dea demisia sau sa nu fie responsabil, a spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru colegi dupa iesirea din spital

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis in aceasta dimineata un mesaj catre colegii sai, prin care le multumeste pentru sustinere si pentru incurajari.

Ciolacu a iesit din starea de lesin. Sunt functional suta la suta, merg la serviciu

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca este functional suta la suta, dupa ce i s-a facut rau intr-o conferinta de presa, iar de joi va merge la serviciu. Din acest moment o sa primesc un tratament, nu este foarte grav, dar cu adevarat de acum trebuie sa fiu atent, a anuntat Marcel Ciolacu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )