Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 Investitiile nete in economia Romaniei au crescut cu 1,5%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 Investitiile nete in economia Romaniei au crescut cu 1,5%

Investitiile nete realizate in economia nationala au insumat 41,596 miliarde de lei, in primul semestru din 2020, in crestere cu 1,5%, comparativ cu semestrul I 2019, arata datele provizorii publicate, astazi, de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Emisiunea Visuri la Cheie, LIVE, pe PRO TV. Primul caz din noul sezon a impresionat o tara intreaga

Miercuri 9 septembrie, la ora 20. 30, a debutat al 7-lea sezon al emisiunii Visuri la Cheie, de la Pro TV. Show-ul este unul extrem de emotionant si le aduce romanilor care il urmaresc, inspiratie, bucurie, lacrimi de fericire si motive sa creada, ca datorita oamenilor, dorintele pot deveni realitate. Cazul care a impresionat o tara .

Cel mai mare sat din Europa este la granita Romaniei. Foarte multi oameni habar nu aveau

Pe langa drumul unic in Europa, anume scara ce face legatura cu catunele izolate din Muntii Cernei, dar si multe alte peisaje fara seaman pe care tara noastra le are, de aceasta data, este vorba despre ceva de nu detinem, dar care ne este in proximitate. Cel mai mare sat din Europa se afla la .

IN PRIMELE SASE LUNI DIN 2020 Aproape 30.000 de locuinte au fost date in folosinta

Un numar de 29. 765 de locuinte au fost date in folosinta in prima jumatate a anului in curs, in crestere cu 2. 561 de unitati fata de semestrul I din 2019, releva datele publicate astazi de Institutul National de Statistica INS).

Investitii de 41 miliarde lei in primul semestru. Citu: Guvernul a investit cea mai mare suma din ultimii zece ani

Investitiile nete realizate in economia nationala au insumat 41,6 miliarde lei, in primul semestru al acestui an, in crestere cu 1,5%, comparativ cu semestrul I 2019, arata datele publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS).

Acesta ar putea fi cel mai mare castig in urma crizei medicale din 2020

Aceste facilitati de monitorizare la distanta au ajutat deja unii dintre pacientii grav bolnavi sa fie ingrijiti de specialisti, fara a implica riscuri. La Centrul Medical Sutter Alta.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )