Libnet.ro
UNICEF

06:31

Acesta ar putea fi cel mai mare castig in urma crizei medicale din 2020

Playtech Playtech,
Acesta ar putea fi cel mai mare castig in urma crizei medicale din 2020

Aceste facilitati de monitorizare la distanta au ajutat deja unii dintre pacientii grav bolnavi sa fie ingrijiti de specialisti, fara a implica riscuri. La Centrul Medical Sutter Alta. continuă pe Playtech

Cel mai mare accident din istorie. Este ireal cate masini au fost implicate

Cel mai amplu accident din istorie a avut loc in America de Sud, in urma cu cativa ani. Astfel, pe o autostrada s-au ciocnit peste 300 de vehicule. Cel mai mare accident din istorie Acest mare accident in care au fost implicate cele mai multe automobile a avut loc la data de 15 septembrie 2011 .

Ce a facut acum El Chapo, cel mai mare traficant de droguri din lume. Anuntul care poate sa schimbe tot

Ce a facut unul din traficantii care vor intra in istorie? Anuntul facut despre El Chapo in urma cu putin timp a uimit o lume intreaga. Ce a facut El Chapo? Anuntul facut de avocati Celebrul narcotraficant mexican a facut recurs in cursul zilei de vineri impotriva sentintei de condamnare pe viata primita anul trecut .

Cel mai mare pericol in trafic. Atentie, soferi! La ce trebuie sa fim atenti la inceput de septembrie

Soferii trebuie sa-si adapteze stilul de condus pe timp de ploaie. Cel mai mare pericol in trafic, atunci cand ploua, este acvaplanarea. Acvaplanarea este derapajul unui automobil care se deplaseaza cu viteza mare si aluneca din cauza unei pelicule de apa. Santurile anvelopei nu mai pot disloca suficienta apa de pe carosabil, fapt care duce .

SUA analizeaza impunerea de restrictii de export catre cel mai mare producator de semiconductori din China

Administratia Trump analizeaza impunerea de restricti de export companiei Semiconductor Manufacturing International Corporation, cel mai mare producator de semiconductori din China, potrivit unui purtator de cuvant al Departamentului Apararii.

CORONAVIRUS |Peste 1.700 de cazuri in ultimele 24 de ore in Italia, cel mai mare numar raportat din luna mai

Autoritatile din Italia au anuntat, vineri, 1. 733 de noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore, cel mai ridicat numar de infectii de la inceputul lunii mai. Italia: cel mai.

Cel mai mare spital mobil COVID-19 din Romania a fost inaugurat. Surprinzator, se afla intr-o comuna

Unitatea medicala are o capacitate de 250 de paturi, din care peste 100 de ATI. Termenul initial de aducere si asamblare a complexului medical era 27 mai.

Italia a anuntat vineri peste 1.700 de cazuri de contaminare, cel mai mare numar din luna mai

Autoritatile sanitare italiene au anuntat, vineri, 1. 733 de noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus pentru 24 de ore. Italia nu mai anuntase un numar atat de ridicat de infectii de la inceputul lunii mai.

Cel mai mare cartel din Mexic, acuzat de terorism dupa perchezitii in care s-au descoperit drone echipate cu explozibili

Procuratura mexicana a anuntat ca ancheteaza pentru terorism Cartelul Noua Generatie Jalisco CJNG) dupa o operatiune in care au fost descoperite drone echipate cu explozibili plastici.

Coronavirus: Italia a anuntat vineri peste 1.700 de cazuri de contaminare, cel mai mare numar din luna mai

Autoritatile sanitare italiene au anuntat, vineri, 1. 733 de noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus pentru 24 de ore. Italia nu mai anuntase un numar atat de ridicat de infectii de la inceputul lunii mai.

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Toti romanii vin aici pentru un salariu mare

In Romania, in afara de costul vietii, care este in mare parte acelasi, exista si alti cativa factori importanti care influenteaza decizia de a alege un oras fata de altul. Am facut un pic de cercetare in aceasta privinta si am aflat care este orasul in care se traiste cel mai bine. Orasul din Romania .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )