Libnet.ro
UNICEF

06:30

Indicele ROBOR se apropie din nou de 3%! Senatorul Daniel Zamfir: Acesta e artificiul prin care bancile umfla ratele romanilor

Antena3 Antena3,
Indicele ROBOR se apropie din nou de 3%! Senatorul Daniel Zamfir: Acesta e artificiul prin care bancile umfla ratele romanilor

Indicele ROBOR se apropie din nou de 3%! Dupa doua saptamani in care indicele in baza caruia se calculeaza dobanzile la creditele in lei a scazut, luni acesta a fost cotat la 2. 97%, aproape la fel ca la. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR creste din nou

Indicele Robor la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,97%, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei. Rob.

Senatorul Daniel Zamfir, acuzatii extrem de grave: Procedurile de calculare ale ROBOR sunt trucate cu stiinta BNR. Investigatia a fost musamalizata

Senatorul Daniel Zamfir a acuzat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, manipularea ROBOR de catre banci, cu stiinta si implicarea BNR. Daniel Zamfir spune ca BNR nu intervine decat dupa propria.

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut in sedinta de astazi

ROBOR la 3 luni, indicele in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei cu dobanda variabila de pe piata interbancara, creste in sedinta de astazi, 18 ianuarie. Aflati din materialul de mai jos cum a evoluat indicele ROBOR pe toate.

Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, propusi din nou drept ministri de Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila i-a transmis, luni, presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare in care solicita din nou emiterea decretelor prezidentiale prin care Lia-Olguta Vasilescu sa fie numita in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii.

Ozana Barabancea s-a operat din nou ca sa arate ca in liceu

Ozana Barabancea a apelat din nou la medicul estetician pentru corecta o problema estetica care macina. Totul pentru a arata ca in liceu.

Presedintele Iohannis, din nou la schi n Muntii Sureanu

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat din nou la schi sambata, in Muntii Sureanu, el fiind fotografiat de mai multi turisti.

Tomac: Exista un plan concertat al lui Dragnea prin care Romnia sa fie mutata din nou n sfera de influenta a Moscovei?

Liderul PMP Eugen Tomac se intreaba daca exista un plan concertat al liderului PSD, Liviu Dragnea, de a muta din nou Romania sub sfera de influenta a Moscovei, in contextul in care apar informatii ca Rusia si-ar fi instalat rachete nucleare pe litoralul Marii Negre, in apropiere de Ucraina.

Tomac se ntreaba daca exista un plan concertat al lui Dragnea prin care Romnia sa fie mutata din nou n sfera de influenta a Moscovei

Liderul PMP Eugen Tomac se intreaba daca exista un plan concertat al liderului PSD, Liviu Dragnea, de a muta din nou Romania sub sfera de influenta a Moscovei, in contextul in care apar informatii ca Rusia si-ar fi instalat rachete nucleare pe litoralul Marii Negre, in apropiere de Ucraina.

ALERTA la PRO TV! Florin Busuioc a ajuns DIN NOU la SPITAL! MEDICII au facut ANUNTUL momentului!

Florin Busuioc a ajuns din nou la spital pentru un nou set de analize, spun surse din cadrul spitalului la care a fost. Starea lui este una buna, nu trebuie sa isi faca probleme, insa, ATENTIE, ii este.

Daniel Zamfir, atac la BNR: De mine sa opreasca acest mecanism artificial de calculare a ROBOR care umfla ratele romnilor / Senatorul ALDE a anuntat ca l va chema pe Isarescu n Parlament. Cum raspunde BNR

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a anuntat ca ii va chema, pe 29 ianuarie, la audieri in Comisia economica a Senatului pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si pe Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei pentru a da explicatii despre calcularea indicelui ROBOR. El a sustinut ca indicele in functie de care sunt calculate ratele la banci este aranjat si trucat printr-o intelegere intre bancile comerciale, cu stiinta si cu implicarea directa a Bancii Nationale, transmite Mediafax. Raspunsul reprezentantilor BNR pentru senatorul ALDE Daniel Zamfir: Are probleme de intelegere a pietei, face un lung sir de confuzii.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )